FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

UPDATE Sub paza Mossad » Juniorii au jucat azi în apropiere de Tel Aviv: "Nu le-am zis nimic de atentat"

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 21 noiembrie 2012 17:06

UPDATE ora 17:00 - "Tricolorii" Under 18 conduşi de Ionel Augustin şi-au luat revanşa în faţa Israelului, cîştigînd amicalul de azi, 3-1, graţie golurilor lui M. Popescu, I. Vînă şi D. Rotariu. Delegaţia română va reveni la noapte în ţară, în jurul orei 3:00.

Aflat şi el cu echipa în Kibbutz Shfaym, la 20 de km de Tel Aviv, antrenorul cordonator al loturilor de juniori, Ştefan Iovan, a declarat pentru GSP.ro: "Jucătorii nu au ştiut de acel act terorist, aşa că nu au stat cu emoţii. Le-am luat telefoanele înaintea meciului. Nu au fost probleme, ne-am simţit ca acasă, a fost un turneu amical reuşit".
___________________

Naţionala Under 18 a României se pregăteşte azi să joace, de la ora 14:00, al doilea meci amical în cantonamentul din Israel, împotriva selecţionatei Ţării Sfinte. În primul joc, luni, "naţionala" Israelului s-a impus cu 3-1.

"Tricolorii" lui Ionel Augustin se află în acest moment în Kibbutz Shfaym, la aproximativ 20 de kilometri de Tel Aviv, oraş în care astăzi a avut loc un atac terorist. Juniorii sînt păziţi neîncetat de agenţi Mossad, serviciul de securitate israelian.

Corespondentul GSP la faţa locului, Beno David, informează că astăzi, la amiază, într-un loc central din oraş, în apropierea tribunalului, pe strada Shlomo Hameleh, s-a auzit o explozie puternică. Autobuzul 66 a sărit în aer, deflagraţia provocînd rănirea a zece persoane, trei dintre ele cu răni serioase. (Aici ai imagini şi mai multe detalii).

De ultimă oră: forţele de ordine au reţinut în Ramat - Gan, lîngă Tel Aviv, un colaborator al celor care ar fi comis atentatul. Tel Aviv-ul este în acest moment o zonă supravegheată intens de armata Israelului. Între Israel şi organizaţia teroristă Hamas, cea care controlează de facto Fîşia Gaza, s-au înregistrat mai multe atacuri armate în ultimele zile.

Ieri, jucătorii noştri au avut zi liberă, pe care au petrecut-o în Ierusalim, vizitînd Mormîntul Sfînt şi Zidul Plîngerii.

Citește și:

Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (11)
mihaialextirziu
mihaialextirziu  •  21 Noiembrie 2012, 20:13
Postat de mieusa pe 21 Noiembrie 2012, 15:48

Ce treaba are fotbalul cu tara sfanta si mossadul ? Bai moshe david asta e ziar romanesc ! Romania si romanii n-au nevoie de protectia mossad.

mieusa (661 comentarii) Ce treaba are fotbalul cu tara sfanta si mossadul ? Bai moshe david asta e ziar romanesc ! Romania si romanii n-au nevoie de protectia mossad. sigur e o doamna... ea nu citeste articolul... e doar mandra si vrea sa se certe cu cineva .. si unde sa te injuri decat pe un ziar de sport... ia sa vedeti cum torn eu gaz.... si nu metan:)) probabil e basista :D

buffalo_0610
buffalo_0610  •  21 Noiembrie 2012, 19:30

Baravo copii, singura nationala care joaca si pe timp de pace si pe timp de razboi, o sa ajungeti mari..succes.

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  21 Noiembrie 2012, 17:55
Postat de lagardere pe 21 Noiembrie 2012, 15:36

are dreptate bursucul visiniu. am stat trei ani in Israel,in timpul invaziei din Afganistan din 2001,si stiu ca masurile de securitate asigurate de Mossad si Tzahal sunt extem de eficiente.Daca vor aia sa nu te atinga nici o musca,in mod sigur nu te va atinge.

Văd că pe ăia din auobuz i-a atins.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează