FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 1-0

Vârful naționalei Suediei a răbufnit în presa scandinavă după eșecul cu România: "Am părut toți niște idioţi!"

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 20:12

John Guidetti (25 de ani), unul dintre cei mai talentați jucători suedezi ai actualei generații, s-a declarat nemulțumit de starea gazonului de pe "Ion Oblemenco".

"A fost un meci plictisitor. Eram nerăbdători să jucăm, dar singurul lucru pe care l-am putut face pe suprafața asta a fost să intrăm şi să luptăm.

A fost ceva neobișnuit, pentru că la cel mai înalt nivel ai nevoie de o suprafaţă bună de joc. Când ajungea mingea la tine, trebuia să fii foarte atent. Sărea în toate părțile, te lovea în genunchi. Gazonul ne-a făcut pe toţi să părem nişte idioţi. Este regretabil că meciul a fost stricat. E păcat că nu am câştigat, pentru că noi am avut ocaziile mai mari, am controlat partida", a declarat Guidetti pentru presa din Suedia.

Citește și: Mititelu scoate la iveală cifrele dezastrului de pe "Oblemenco"

5.000.000 de euro
este cota lui Guidetti conform transfermarkt.de

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (12)
maxp
maxp  •  29 Martie 2018, 12:34
Postat de dona pe 29 Martie 2018, 00:12

acesti nordici sint rau perdanti. Noi sintem uneori prea severi cu noi insine. Avem mai mereu tendinta sa ne autocriticam la singe. Sigur ca nimanui nu-i place sa piarda. Dar noi Romanii sintem prea ingaduitori cu strainii. Ii respectam prea mult, le atribuim prea multe virtuti. Pe care unii dintre ei chiar le au, dar nu toti si mai ales nu intotdeauna. Ii credem pe toti nobili, seriosi, fairplay. Iata dovada contrara la acesti suedezi. E clar ca nu le-a picat prea bine infringerea cu noi. Daca ar fi cistigat ei, nu i-ar fi deranjat nici arbitrul de rezerva, nici terenul, nici orice altceva. Dar asa se schimba totul. Cineva, ceva, trebuie sa poarte vina pentru esecul lor, numai nu ei. Parca seamana mai mult cu noi, nu-i asa ?

Cred ca ii am doare in cot pe suedezi ca au pierdut cu noi, sa fim seriosi, n-au avut o parte dintre titulari, ei merg la Mondiale, acestea sunt meciuri de pregatire pentru ei. Pentru noi sunt de moral si teoretic de pregatire a unei noi generatii (desi asta nu prea se observa). Numai noi vedem revanse dupa 94' si tot felul de prostii, ce revansa, cum poti compara cele 2 meciuri?! Nu ma intereseaza ce a zis Guidetti vizavi de jocul lor mai bun, dar are dreptate referitor la starea gazonului. Si ei doresc terenuri unde sa se poata juca in conditii asemanatoare de cele care vor fi la Mondial. Iar noi stim ca situatia e cu atat mai penibila cu cat stadionul e nou. Iar aici are dreptate, n-avem ce contesta. Referitor la victoria noastra, eu nu vad niciun motiv de bucurie dupa aceste 2 amicale, nationala n-arata cu nimic diferit fata de cea din ultima campanie de calificare. Ramane in niste limite categorice peste care nici nu se poate trece daca nu se incearca ceva nou. Lotul e acelasi, formula de joc aceeasi, maniera de a trata meciurile arata la fel. Sa vezi o nationala care cica incearca o schimbare, jucand atat de pragmatic si economicos... mie nu-mi da nicio speranta ca vom arata mai bine.

magic4ever
magic4ever  •  29 Martie 2018, 11:29
Postat de dinamo_fan pe 28 Martie 2018, 21:53

cine va lovea in genunchi ? mingea sau gazonul ?????? :)). bai..v-a batut Romania si v-a dat gol baiatul adus la lot ca sa care echipamentul la fiecare meci. faceti o petitie nationala sa cedati locul Italiei la mondial.

Au dreptate in privinta gazonului...este execrabil...cred ca suedezii ar fi mentionat de cat de prost a fost terenul si daca meciul se termina la egalitate sau castigau ei...pacat de stadion, au investit atatia bani si nu sunt in stare sa puna un gazon de calitate si o instalatie de incalzire PRO...a facut Olguta o economie sa ii ramana mai multi bani de shopping...

vicol_vali
vicol_vali  •  29 Martie 2018, 06:33

Chiar nu putem lua o pauză de la gazonul ăsta? Luați-vă două săptămâni de pauză să faceți gazonul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează