FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA 0-2

VIDEO+FOTO Coşmar Arena » Am visat frumos să scoatem măcar o remiză cu turcii, ne-am ales cu lacrimile unei înfrîngeri deprimante

S-a terminat!
Îngenunchiați sau cu capetele în pămînt, “tricolorii” simt
cum Mondialul devine un tărîm interzis, în timp ce turcii
Caner și Topal (stînga) exultă după 90 de minute istovitoare
Foto: Raed Krishan +8   FOTO
S-a terminat! Îngenunchiați sau cu capetele în pămînt, “tricolorii” simt cum Mondialul devine un tărîm interzis, în timp ce turcii Caner și Topal (stînga) exultă după 90 de minute istovitoare Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 11 septembrie 2013 21:16

Eşecul repurtat în faţa trupei lui Terim a trimis acasă cu sufletele triste un întreg stadion venit să adulmece deja aerul de Copacabana. Pentru noi, Brazilia e de acum doar un cadou pe care ni-l pot oferi olandezii!


Peste 44.000 de suflete au spus prezent marţi seara la întîlnirea cu "naţionala" în drumul spre Brazilia 2014. Fanii au răspuns chemării jucătorilor de a veni alături de "tricolori" la duelul decisiv către Rio împotriva trupei lui Terim, dar Chiricheş şi compania au clacat în momentul-cheie al unei campanii nebune.

În tribune şi pe gazon, publicul şi fotbaliştii lui Piţurcă au trecut în 90 de minute de la optimismul şi zîmbetele teleportate după victoria fascinantă cu Ungaria, 3-0, la dezamăgirea şi lacrimile create de un 0-2 trist cu Turcia. Imaginile unei seri care putea deveni legendare, dar sortită să se adune, finalmente, unei colecţii de ratări dureroase.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
adrian_hora
adrian_hora  •  12 Septembrie 2013, 10:28

piturca nu a stiut sa ii motiveze. cei care au programat meciurile romaniei au gresit, fotbalistii romani nu sunt in stare sa ramana motivati pentru 2 meciuri importante in aceiasi saptamana. sau e greu sa ramana motivati.

polistul68
polistul68  •  12 Septembrie 2013, 10:01
Postat de jukilo pe 12 Septembrie 2013, 09:30

nu trebuia sa jucam la egal .. de aia ne-am luat-o in barba

Nu cred ca am jucat la egal..dar atit am putut...cu Ungaria am cistigat pe 2 faze norocoase....ca joc nu am imresionat. Dar astia sutnem noi. la vicotire( nu conteaza ci de slab e adversarul ) facem nunta, si ne credem cei mai tari, la infringere facem inmormintare si cade cerul pe noi.

jukilo
jukilo  •  12 Septembrie 2013, 09:30

nu trebuia sa jucam la egal .. de aia ne-am luat-o in barba

Vezi toate comentariile (3)
Comentează