FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Vine Cosmin Olăroiu la naţională? Gino Iorgulescu se implică în schimbarea lui Victor Piţurcă: "O să vorbesc cu Oli"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 februarie 2014 13:11

Gino Iorgulescu nu-l mai vrea pe Victor Piţurcă la naţională.

Prieten apropiat cu Olăroiu, preşedintele LPF sugerează că dacă Gică Popescu va cîştiga alegerile la FRF, va încerca să-l convingă pe "Oli" să devină selecţioner:

"Eu spun că orice contract trebuie făcut la obiectiv. A ajuns la baraj, nu s-a calificat, să dăm şansă altcuiva. Vedem ce se întîmplă la alegerile de pe 5 martie... Eu zic că Piţurcă a avut şansă, nu s-a calificat.

Nu am vorbit cu Cosmin Olăroiu, nici nu vreau să fac această discuţie. Dacă se va pune problema schimbării lui Piţurcă, poate o să am această discuţie".

 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (22)
madskills
madskills  •  27 Februarie 2014, 09:45

hai sa punem problema altfel: salariu la nationala, maxim 600 de mii. salariu la arabi, fara mari batai de cap: 5-6 milioane. Plus prime consistente in caz de obiectiv indeplinit, gen cate un "mizilic" cu numele Bentley cand nu are seicul ce face cu miliardele. Voi ce ati alege? Raspundeti doar daca va lasati ipocrizia acasa. :)

un_alt_roman
un_alt_roman  •  26 Februarie 2014, 22:26
Postat de cainerau1953 pe 26 Februarie 2014, 16:08

pai doar au lucrat la FC NATIONAL, nu este normal sa-l vrea pe Oli, faza e ca daca iese Gica Popescu la FRF ala il va vrea pe Dan Petrescu si nu pe Oli !!! eu sper sa vina M.Lucecu :))) daca nu el atunci super dan Petrescu :))

Nu sunt doar prieteni ci si parteneri de afaraceri. Detin Trattoria IL calcio impreuna.

un_alt_roman
un_alt_roman  •  26 Februarie 2014, 22:22

Doar asa mai putem sta acasa inca 4 ani. Trebuie sa fi masochist sa-l schimbi pe Piturca cu Olaroiu. Cum de ajung la nationala doar astia fara performante? Petrescu, sau Andone ar fi cele mai bune variante. Sau Reghe cu conditia sa lase Steaua. Contra mai are mult de invatat. Lucescu senior sau Boloni nu cred ca la varsta lor mai au nervii necesari pt a se lupta cu mafia din fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează