GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  PARIURI

Alarmă la agenţii

Articol de GSP - Publicat joi, 08 mai 2008 00:00

Casele de pariuri au blocat meciuri din primele două ligi din România, din cauza suspiciunilor de blat.

Ca­sierele de la cîteva agenţii erau ieri cu nervii întinşi la maxim: “S-a pariat la Liga a II-a ca niciodată în tot anul!”. Recordul l-a stabilit meciul Dună­rea Galaţi-Progresul, care a fost blo­­cat încă de marţi seară la toate agenţiile, inclu­siv cele online. Pen­tru alte două întîlniri, Con­cor­dia-In­ter Gaz şi CSM Focşani-Dunărea Giurgiu, cotele au scăzut drastic.

Dubii şi la Liga I
Situaţie asemănătoare şi la Liga I. Cu puţin timp înainte de startul partidelor, la bwin.com doar pe meciurile din Ghencea şi de la Cluj se mai putea paria. La bet365.com, se scoseseră meciurile de la Arad, Galaţi şi Bistriţa. Ultimul a fost blocat şi la gamebookers. com cu numai 10 minute înaintea primului fluier.

Anchetă în Belgia
Pariurile dubioase au in­trat în atenţia Justiţiei belgiene. La partida Anderlecht - Saint Trond, în China s-au pariat online 778.000 euro pe victoria la trei go­luri a gazdelor, deşi era 0-1 în mi­nu­tul 80. Anderlecht a învins cu 4-1!!!

Declaraţia zilei: CĂTĂLIN MOISE, asistent marketing la Stanleybet

“Din cauza sumelor mari pariate pe victoria Progresului, am blocat partida. Nu aveam garanţii că
e vorba de un blat, dar au fost suspiciuni în acest sens”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  08 Mai 2008, 16:51

hai spuneti mi si mie doua blaturi la sfarsit de saptamana ca sa mor de mai am vreun le ,nici de benzin a imi rugine masina

 •  08 Mai 2008, 16:25

nu astea au fost blaurile...sa va zic eu blatul etapei in liga a 2-a....muresul deva-csm resita 2...cota 9.70;)asta blat care l am prins:))))

 •  08 Mai 2008, 12:51

Progresul nu a batut, Focsani nu a batut ! Care blaturi ? Ha ha ha...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează