GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE POKER

Peter Eastgate bate recordul lui Hellmuth şi devine cel mai tînăr campion mondial la Poker!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2008 00:00

Danezul Peter Eastgate a dărâmat un record care a rezistat timp de 19 ani. În 1989 Phil Helmuth a devenit campion mondial la doar 23 de ani, dar jucătorul născut în Odense a scris istorie. La doar 22 de ani, Peter Eastgate a câştigat World Series of Poker 2008 şi a plecat acasă cu 9.152.146 de dolari!

Noul campion a fost susţinut de un număr mare de suporteri, care au făcut spectacol în Las Vegas. După ce Dennis Philips, şoferul de tir, care s-a înscris pentru prima dată la campionatul mondial a terminat pe locul trei şi a câştigat peste 4 milioane şi jumătate de dolari, lupta finala s-a dat între Eastgate şi rusul Ivan Demidov.

Danezul a dominat însă jocul şi a câştigat ultima mână şi turneul cu o chintă, în timp ce Demidov a avut doar două perechi.

"Am avut noroc. De fiecare dată cînd am mers all in mîna mea a rezistat pînă la final. La final am încercat să îl fac pe Demidov să facă greşeli, deşi face foarte puţine. L-am prins că a blufat de cîteva ori şi asta mi-a dat încredere", a spus Eastgate, care a fost extrem de timid la interviul final: "Petrecerea va fi aici. Nu ştiu ce să mai spun", a încheiat noul campion mondial la Poker.

La campionatul mondial din acest an au participat 6844 de concurenţi, iar premiile totale au fost în valoare de 180 de milioane de dolari! Oricine se poate înscrie, dar un loc se "cumpără" cu 10.000 de dolari.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
 •  12 Noiembrie 2008, 23:24

Pustiu a jucat masa finala perfect, iar heads-up la dominat pe rus. Desi Ivan a fost favoritul profesionistilor Peter a aratat ca merita sa castige. Cat despre romani....tiganusul de Dragomir a aratat cat de aroganti si fuduli pot fi romanii parveniti. Tony s-a prezentat mult mai bine afisand si un "low profile" caracteristic marilor campioni. A mai fost acolo un roman stabilit in USA dar nu stiu daca a terminat in money. Totusi a aratat ceva poker impotriva lui Mike Matusow.

 •  12 Noiembrie 2008, 23:04

si toni judet pe 22

 •  12 Noiembrie 2008, 22:23

Dragomir a terminat turneul pe locul 27

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close