GSP.RO  »  FOTBAL  »  MLS

REZUMAT VIDEO Golul lui Messi o salvează pe Inter Miami în meciul cu LA Galaxy

Lionel Messi Foto: Imago Images
Lionel Messi Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2024 11:52 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 12:41

Lionel Messi (36 de ani), jucătorul celor de la Inter Miami, a marcat un gol în meciul de campionat împotriva celor de la LA Galaxy, în etapa a II-a din MLS. Campionul mondial și-a salvat echipa în minutul 92, atunci când a înscris golul egalizator în meciul cu Galaxy, terminat 1-1.

Messi, esențial pentru Inter Miami la început de sezon

LA Galaxy a dominat cea mai mare parte a meciului prin atacanții Riqui Puig și Joseph Paintsil, dar echipa starului argentinian a rezistat bine până spre final, atunci când a mărit presiunea și a avut ocazii multiple.

Messi a avut o prestație stelară în meciul desfășurat la Miami, în contrast cu un Luis Suárez șters. Deși nu a impresionat în cea mai mare parte din meci, Jordi Alba a reușit să dea pasa de la golul lui Messi.

Messi continuă să facă furori la Miami: biletele au fost epuizate imediat

Messi continuă să producă bani pentru clubul american. Prețul mediu al unui bilet a ajuns la 185 de dolari în acest sezon, de la 27 în sezonul trecut, creșterea fiind de 585%. Rivalii din MLS profită și ei de prezența argentinianului.

Clubul CF Montreal cu care Inter Miami va juca pe 10 martie a anunțat că prețul biletelor va începe de la 449 de dolari, de 10 ori mai mult decât suma cerută la celelalte meciuri.

Meciul de la Miami era așteptat cu mult interes de către fani, mai ales pentru reîntâlnirea lui Puig cu Messi, Suárez, Busquets și Alba, jucători care au sărbătorit câștigarea titlului în La Liga în sezonul 2018-2019.

https://www.youtube.com/watch?v=bSibk5xPf5k

Următorul meci pentru Inter Miami va avea loc pe 2 martie, atunci când jucătorii din Florida vor juca în Florida cu Orlando City.

Un oficial MLS, enervat de atenția primită de Messi: „E ca și cum ai scrie despre Taylor Swift”

Comisarul MLS Don Garber a vorbit despre atenția de care are parte Lionel Messi de când a ajuns în SUA și „urechează” presa pentru felul în care acoperă evenimentele din prima ligă americană. El a comparat nenumăratele articole despre argentinian cu modul în care reportajele din NFL au gravitat în jurul lui Taylor Swift.

Garber, a subliniat, într-un interviu în exclusivitate pentru Sports Business Journal că liga americană înseamnă mult mai mult decât simpla prezență a superstarului argentinian.

„Este comod pentru reporteri să scrie doar despre Messi, este ca și cum ai scrie despre Taylor Swift. Sunt mult mai multe lucruri aici pe care cred că oamenii trebuie să le cunoască”, a spus oficialul MLS.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește mai mult:

Un oficial MLS, enervat de atenția primită de Messi: „E ca și cum ai scrie despre Taylor Swift”
MLS
Un oficial MLS, enervat de atenția primită de Messi: „E ca și cum ai scrie despre Taylor Swift”
Lionel Messi, la primul meci oficial în 2024 » Cum s-a descurcat argentinianul în partida lui Inter Miami
INTER MIAMI
Lionel Messi, la primul meci oficial în 2024 » Cum s-a descurcat argentinianul în partida lui Inter Miami

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează