GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP

Bianca Drăguşanu l-a tachinat pe Adrian Cristea la Superlativele GSP: "Să-mi dedici premiul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au fost în centrul atenţiei la Gala Gazetei.

Chiar dacă a cîştigat doar un "Premiu de popularitate" la Gala Gazetei Sporturilor, Adrian Cristea a fost mai tot timpul în centrul atenţiei. Asta deoarece mijlocaşul Universităţii Cluj a venit însoţit de iubita sa, Bianca Drăguşanu. Cei doi au urmărit cu interes Gala şi au împărtăşit, în culise, momente de tandreţe, dar şi umoristice.

"Vezi că sînt toate camerele pe tine!", a atenţionat-o "Prinţul" pe iubita sa. "Normal, pentru că fac rating peste tot pe unde mă duc", a parat, cu zîmbetul pe buze, Bianca.

Gluma a fost stinsă cu un sărut de Cristea, apoi starleta TV şi-a început recitalul. "Ce premiu ia Adi?", s-a interesat ea. "Aaa, de popularitate! Auzi, Adi, deci să spui acolo că îi mulţumeşti iubitei tale pentru premiu! Fără mine nu luai nimic, ştii, nu?", s-a amuzat Bianca. "Bineînţeles, să vezi ce speech spumos voi avea!", a atenţionat-o Adrian pe iubita sa.

În momentul primirii premiului, "Prinţul" i-a dedicat Biancăi reuşita, dar a tachinat-o pe final, cînd a fost pus să aleagă între ea şi fotbal: "Ziua antrenamente şi fotbal, iar mai pe seară Bianca!". După ce şi-a reluat locul în platou, fostul fotbalist al lui Dinamo i-a oferit Biancăi tabloul primit din partea Gazetei: "Ia-l, pune-l pe perete, e al tău, datorită ţie l-am primit!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cornelbraila
cornelbraila  •  24 Decembrie 2010, 06:51

Adi cred ca ar trebui sa cauti pragul si sa mai pui si tu piciorul pe acolo macar din cind in cind dar mai intii sa iesi de sub pat ca sa se auda ce spui nu ?

liviuemil
liviuemil  •  23 Decembrie 2010, 12:27

Am tot auzit de tine ca ai fost ba cu unul ,ba cu altul. Dar niciodata nu te-am vazut la televizor, adevarul e ca am evitata toate emisiunile de talk-show iar modul de viata irlandez nu-ti da prea mult timp liber.Insa ieri seara v-am vazut pe amindoi- pe tine si Cristea- la Gala GSP. Nu stiu ce ar putea vedea lumea la tine dar esti....naspa. Din punctul meu de vedere esti ...strimba rau de tot si ca sa fiu sincer te potrivesti cu Cristea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează