GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Copos: “Mi-am pierdut un an din viaţă la tribunal”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2010 00:00

Tribunalul Bucureşti a rămas în pronunţare cu privire la cîteva excepţii invocate de avocaţi la al 14-lea termen al “Dosarului transferurilor”. Urmează episodul al 15-lea în martie.

De la înfăţişarea de azi au lipsit doar doi dintre cei opt oameni de fotbal inculpaţi în dosar: Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu. Ceilalţi şase au asistat din sală la şedinţa ce a durat mai bine de o oră şi jumătate.

Avocaţii au contestat constituţionalitatea organului de urmărire penală, adică a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au invocat încălcarea dreptului la apărare în timpul cercetărilor şi au solicitat refacerea materialului de urmărire penală. Asupra acestor aspecte, judecătorul se va pronunţa săptămîna viitoare, cînd va fi fixat şi un nou termen în luna martie.

Printre cei mai nemulţumiţi de numeroasele amînări din dosarul mutat în februarie 2009 la Tribunalul Bucureşti a fost George Copos. “Mi-am pierdut un an din viaţă pe aici!”, s-a confesat finanţatorul Rapidului unuia dintre apărători. La finalul şedinţei, Copos a fugit de ziarişti spre propria maşină.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
julesverne
julesverne  •  11 Februarie 2010, 16:17

Buhuhu, sunt in lacrimi. Pai, nene Copos, daca nu i-ai mai pune pe avocatii matale sa tergiverseze atata procesul, poate acum aveai deja sentinta si ne povesteai despre cum ti-ai pierdut primul an la parnaie.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Februarie 2010, 15:53

Mult prea putin. Altii care se duc in instanta ca sa isi recupereze bunuri (nu ca tine care esti chemat pentru FURT), oameni nevinovati, oameni fara bani ca acest comunist.....isi pierd mult mai multi ani si bani prin tribunale. Daca ar exista justitie in tara asta....Copos era de mult in puscarie...cat a furat omul asta de la Loteria Romana e incredibil. Dosarul transferurilor e o gluma pe langa altele pe care le-a facut Copos.

 •  11 Februarie 2010, 15:43

si poate urmatorii 10 ani pe la puscarie !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează