GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Ea i-a înfundat, ea îi scapă? » Inculpaţii din “Dosarul Transferurilor” iau în calcul să invoce în recursul la ÎCCJ lipsa de obiectivitate Vioricăi Costiniu, magistratul care i-a condamnat luni

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 20:12

Ziarul Ring prezintă o variantă spectaculoasă: pentru că soţul judecătoarei, Florin Costiniu, a fost trimis în judecată de DNA, apărătorii greilor din fotbal nu mai cred în imparţialitate, cîtă vreme aceeaşi instituţie îi vrea pedepsiţi acum pe fraţii Becali şi compania!


Gazeta a prezentat de ieri trecutul tumultuos al judecătorilor Luchian Constantinescu şi Viorica Costiniu, oamenii care au pronunţat condamnările în cazul Transferurilor. Contactat de Ring, unul din avocaţii celor 8 inculpaţi a declarat că situaţia judecătorului Costiniu va fi "unul din principalele motive de recurs" la ÎCCJ!

DNA i-a trimis soţul în judecată!
Fost magistrat la instanţa supremă, Florin Costiniu, soţul judecătoarei de la Curtea de Apel Bucureşti, a fost trimis în judecată de DNA şi condamnat în iunie 2012 la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de influenţă în dosarul senatorului PSD Cătălin Voicu. În noiembrie 2011, CSM a dezbătut contestaţia DNA care cerea abţinerea judecătoarei Costiniu de la judecarea cazurilor instrumentate de DNA! Soluţia: contestaţie respinsă!

"Ţară mică, judecătoare puţine"
Ancheta GSP a dezvăluit că judecătoarea Geanina Teodorovici, Tribunalul Bucureşti, e acelaşi om care i-a achitat în primă instanţă atît pe Dumitru Dragomir în dosarul "terenul LPF", cît şi pe inculpaţii din " Dosarul Transferurilor" (aprilie 2012) Similitudinea dintre circuitul celor două dosare continuă: Viorica Costiniu s-a aflat în completul Curţii de Apel care a condamnat luni la 40 de ani de închisoare oamenii acuzaţi de ilegalităţi în transferuri, dar şi în completul aceleiaşi instituţii care a respins apelul procurorilor în cazul lui Dragomir, menţinînd achitarea Geaninei Teodorovici!


"Din punctul nostru de vedere, doamna judecător nu mai poate fi obiectivă. Din moment ce soţul dînsei a fost trimis în judecată de către procurorii DNA, chiar credem că nu mai poate fi imparţială"
Daniel Morar, procuror general cu delegaţie, fost şef DNA, la TVR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
the.workaholic
the.workaholic  •  15 Noiembrie 2012, 16:24

@zurzu_zurzu&teodor.muresan: cu cine ati facut gramatica, zbanghiilor? Cu femeia de serviciu?

teodor.muresan
teodor.muresan  •  15 Noiembrie 2012, 15:42
Postat de zurzu_zurzu pe 15 Noiembrie 2012, 15:29

Sper ca de data asta am fost destul de explicit!!I

Foarte.

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  15 Noiembrie 2012, 15:29

Sper ca de data asta am fost destul de explicit!!I

Vezi toate comentariile (30)
Comentează