GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SUPERLATIVELE GSP

Leonard Doroftei şi Marius Şumudică au fost în formă la Gala Superlativelor GSP » Poantele showului

Articol de - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

"Moşul" a încîntat lumea cu obsesia lui pentru bancuri, Şumi a reluat gluma cu trichineloza.

Holul fostului cinematograf Excelsior a fost locul în care s-au întîlnit personalităţile invitate la Gala Superlativelor GSP. Leonard Doroftei, ca un adevărat amfitrion, a spus bancuri şi s-a întreţinut cu toată lumea.

"O ştii p-aia cu blonda?"
Haios a fost momentul întîlnirii dintre sobrietatea preşedintelui COSR, Octav Morariu, şi exuberanţa lui Doroftei. "Dacă treceţi prin Ploieşti, trebuie neapărat să daţi pe la mine pe la restaurant! De fapt, cine nu mă vizitează şi-o fură", l-a mitraliat făcînd două-trei eschive în glumă. "Dar nu ştiu unde e", a parat puţin mirat Morariu. "E simplu, cum intri în oraş nimereşti acolo".

"Bine, lasă, ştii bancul cu blonda?". "Nu". Doroftei a mijit ochii a încîntare, fixîndu-şi auditoriul: Morariu, Carmen Tocală de la federaţia de baschet şi Ioan Horoba de la Mediaş. "Dă telefon o blondă la poliţie: «Veniţi, m-au prădat, mi-au spart maşina!». «Ce v-au furat?». «Tot! Şi volanul, şi bordul, şi CD-ul, chiar şi pedalele». Peste două minute sună din nou: «Scuze, mă urcasem din repezeală în spate»".

N-a apucat să-şi savureze succesul că a apărut Ion Crăciunescu: "Băi Moşule, dacă îţi trag un pumn te rup!". "Te rog chiar, de cînd aştept şi eu să-mi tragă cineva una mai serioasă".

O dată intrat în sală, s-a înseninat după anunţul făcut în off de prezentatorul Radu Naum: "Să nu fiţi prea crispaţi, chiar dă bine o poantă".

Dînd cu ochii de fetele din "naţionala" de handbal, Doroftei le-a zîmbit: "Uite, în sfîrşit, pe cineva care are forţă! Nu vreţi să exersăm faza aia cînd săriţi şi trageţi la poartă, să mă loviţi în frunte? Aşa văd şi eu cît sînteţi de puternice". Cînd l-a însoţit pe Andrei Vochin pe scenă i-a şoptit: "Nu te teme, poţi să spui orice, eşti cu mine".

Şumi: "Cui să mulţumesc, Partidului?"
Marius Şumudică a fost un alt pol de umor al Galei. La venire a încercat să îi dribleze pe reporterii televiziunilor: "Nu pot să dau interviuri pentru Dolce la Gala GSP".

Aşezat pe locul său în sală, antrenorul rapidist a aflat surprins că va merge pe scenă să îşi ridice premiul şi că va trebui să spună cîteva cuvinte: "Voi vorbiţi serios? Credeam că îmi daţi o diplomă şi gata! Şi fac un speech dintr-ăla ca la premiile Oscar? Mulţumesc conducerii şi Partidului că mi-a oferit condiţii? Păi, dacă e caterincă, pot s-o spun pe-aia cu trichineloza?". Şi a spus-o.

Şumi şi-a încheiat momentul în faţa microfonului astfel: "Vă mulţumesc şi vă urez un Crăciun fericit, cu o carne de porc atent controlată, fără trichineloză!". Poanta e un "remake" după incidentul de la Vaslui, atunci cînd a fost ironizat de un jurnalist local şi i-a urat ca de Sărbători să aibă parte de un porc cu trichineloză.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
aurelyan_13
aurelyan_13  •  23 Decembrie 2010, 08:52

jalnici , nici la bancuri nu va pricepeti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează