GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  SCANDALUL DEZINFECTANȚILOR

Medicii reacționează după ce s-a confirmat că produsele Hexi sunt neconforme: "S-a dovedit că avem dreptate și noi, dar și cei de la Gazeta Sporturilor"

Articol de , - Publicat miercuri, 11 mai 2016 21:51

Preşedintele Alianţei Medicilor din România, Bogdan Tănase, a reacţionat după ce produsele Hexi testate de Ministerul Sănătăţii au fost găsite neconforme.

"S-a dovedit că am avut dreptate, şi noi, dar şi dumneavoastră, cei de la Gazeta Sporturilor, când aţi cerut controale de concentraţie.
A fost o încercare de manipulare a opiniei publice. Acest act nu poate fi categorisit decât ca crimă", a menţionat Tănase.

"Este ceva de neimaginat!"

Doctorul chirurg Daniela Safta, director medical al Spitalului de Urgenţă Elias a reacţionat imediat după anunţul făcut de Guvern privind rezultatele de neconformitate ale produselor Hexi Pmarma.

"Este ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte. În cei 25 de ani de chirurgie nu mi-a trecut niciodată prin cap că e posibil ca ceva pe care te bazezi în sala de operaţii să nu fie în regulă. Şi aici mă refer la intrumentar, la aparatură, la dezinfectanţi. Când intri în operaţie eşti încrezător că toate funcţionează bine", a spus doctorul Safta.

Specialistul a precizat că produsele Hexi, care reprezintă 80% din dezinfectanţii folosiţi acum în spital, au fost retrase şi că se pregătesc să achiziţioneze produse din străinătate.

"Nu m-am gîndit niciodată că este posibil ca producătorul să dilueze conştient dezinfectantul. Spitalul nostru s-a confruntat în urmă cu doi cu un caz de dezinfectant neconform. Atunci, săpunul lichid Maxil era contaminat cu o bacterie şi a afectat doi pacienţi, un prematur şi un pacient bolnav de cancer", a încheiat doctorul Safta.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  22 Mai 2016, 21:06

TOLO, Condrea de la Hexi - a fost sinucis. DE CE NU A FOST ARESTAT ANTERIOR?

tb73
tb73  •  12 Mai 2016, 06:31

Incet, dar sigur ne indreptam ca una din variantele: ne reintoarcem la MONARHIA bunului simt si a respectului (varianta buna) sau... DICTATURA MILITARA, ***!! (varianta si mai buna)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tb73
tb73  •  12 Mai 2016, 06:28

Si parca vad rezultatul.... Verdict: CRIMA, pedeapsa: AREST LA DOMICILIU !!!! sau cu alte cuvinte... "ROMANIA, TE IUBESC" !!! Oricum e bine, nu trebuie sa disperam ca doar avem presedinte neamt care ne rezolva toate problemele....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează