GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

MM Stoica a răbufnit pe facebook după ce a fost condamnat la închisoare: "Mulţumesc, România!"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 martie 2014 16:38

Mihai Stoica, managerul Stelei, a crezut că a scăpat de condamnare înainte de verdictul final în Dosarul Transferurilor, însă a primit astăzi o lovitură din partea instanţei.

Deşi procurorii nu au mai cerut nici o pedeapsă în cazul lui, considerînd că faptele au fost prescrise, Curtea de Apel a surprins astăzi, anunţînd că acesta a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

"Ce contează dacă procurorii nu cer pedeapsa, contează ce ordine se primesc. Mulţumesc, România... Keep calm & go for the double! Steaua forever", a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe facebook după aflarea verdictului.

Citeşte şi:
**** Pedepse CU EXECUTARE în Dosarul Transferurilor » Cîţi ani de închisoare au primit cei 8 condamnaţi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (192)
lucian_melb_au
lucian_melb_au  •  07 Martie 2014, 23:15

Va bucurati degeaba. Asta ne e dreptate, a fost executie la comanda. Adica procurorii nu cer pedeapsa, dar pedeapsa pica asa din senin. E o magarie fara margini. In afara de Gica Popescu, poate restul isi merita soarta, in special clanul Becali, DAR...avand in vedere ca modul in care au ajuns dupa gratii e mai dubios decat afacerilor lor nu va fii decat sa-i indreptateasca pe toti astia 8 sa-si caute dreptate la tribunalele europene. Si atunci sa vedeti cum statul roman va scoate milioanele de euroi ptr aceasta 'dreptate' facuta prea tarziu.

vyb_texas
vyb_texas  •  06 Martie 2014, 00:09
Postat de suflet_visiniu1923 pe 04 Martie 2014, 18:18

Mihaita tata,nu stiu ce faci tu dar haterii aia din puscarie au inceput sa liciteze care sa te sparga primul,gluma gluma da o sa parai ca pepenele...

complet eronat comentariul tau ,, care o sa-l sparga primu''?! pai mimisor e spart demult , ba chiar a facut cerere sa-si schimbe numele in mimisor largareta ;)

vyb_texas
vyb_texas  •  06 Martie 2014, 00:06

cu cea mai mare placere , Mimi , cu cea mai mare placere :)

Vezi toate comentariile (192)
Comentează