GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

"Sînt terminat!" Primele reacţii ale lui Giovanni Becali şi Cristi Borcea după verdict » Cum se va proceda cu cei 8 condamnaţi

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 martie 2014 16:12

Ioan Becali a oferit o primă reacţie pentru Antena 3, după ce a auzit verdictul de condamnare la 6 ani şi 4 luni cu executare.

"Acum mă predau la poliţie!", a spus impresarul.

Cristi Borcea, care a primit o condamnare similară, a declarat pentru Libertatea: "Sînt terminat! Merg la puşcărie".

Cum se va proceda cu cei 8 oameni de fotbal:

Condamnaţii au, în principiu, 48 de ore la dispoziţie pentru a se preda la orice post de poliţie sau penitenciar, dar în situaţii considerate speciale brigăzile operative ale Poliţiei merg să-i ridice de îndată de la domiciliu pe cei vizaţi de sentinţă. Ei sînt aduşi mai întîi la un filtru, de obicei la Direcţia Cercetări Penale din Rahova, după care, în interval de 30 de zile de la arestare, sînt distribuiţi către diferite închisori pentru executarea pedepsei.

UPDATE Verdict-şoc în Dosarul Transferurilor! » Pedepse cu executare pentru toţi cei 8 inculpaţi!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (182)
shogun_blue
shogun_blue  •  05 Martie 2014, 08:24
Postat de hristac pe 05 Martie 2014, 05:36

asta-i viata ! le-a placut acolo sus ....trabucuri,sampanie,caterinca,curve,bani,media la picioare,acum a venit o iarna de 6 ani.

cum zicea: "Sunt Mafiot"...."Sunt Mafiot"...."Sunt Mafiot" acum chiar poate fi ce vrea el acolo

fan.craiova
fan.craiova  •  05 Martie 2014, 08:15

nu sunt terminati. si-au aranjat inclusiv locurile la puscarie unde au vrut, dovada fiind domiciliul schimbat la Constanta. sunt doar izolati fizic si frustrati pentru ca ce au facut nu li se pare o infractiune ci viata lor de zi cu zi

englezu
englezu  •  05 Martie 2014, 07:30

Concediu placut ! Traiasca JUSTITIA romana !!!

Vezi toate comentariile (182)
Comentează