GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  OBSERVATIA USERULUI OLY

"Ridzi este peste tot, in toate structurile statului. Ridzi sint oamenii care decid si nu le poate face nimeni nimic" ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2009 00:00

Userul Oly a comentat pe www.tolo.ro: "Pentru mine este foarte clar, Ridzi este peste tot, in toate structurile statului, la toate nivelurile. Ridzi sunt oamenii care decid in Romania si nimeni nu le poate face nimic, toti formeaza o gasca.

Un Ridzi nu a fost suficient de precaut si acum ceilalti Ridzi trebuie sa rezolve problema. E formidabil cum se strang toti pentru unul si se apara. Daca un senator al Romaniei (baiat din generatia tanara…) incearca sa aduca in prim planul discutiei o presupusa “curte” facuta de unul din membrii comisiei unei dre din mts doar din auzite, fara sa abordeze problema de fond, cum sa mai ai pretentii de la acesti oameni ?

Eu pot sa pun pariu pe orice ca, daca mergem in orice institutie de stat si facem o analiza privind marimea costurilor (nu oportunitatea, asta e altceva) unei pozitii din buget, vom avea mari surprize, vom ramane masca. Unde e Stolo ala, care spunea ca nu problema resurselor trebuie sa ne preocupe, ci problema cheltuielilor. Hai Stolo, ca esti la guvernare, nu mai zici nimic acum?!"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
 •  08 Iulie 2009, 18:56

lumea moare d foamne si oameni ca Ridzi forteaza limitele nesimtirii si a lacomiei umane..

 •  08 Iulie 2009, 18:17

Ritzipoanca are spatele asigurat, cel putin asa crede. Speram sa se insele!

brady
brady  •  08 Iulie 2009, 17:57

Si ne mai miram ca suntem condusi de cine suntem condusi... Uitati-va la comentariul lui 'mutu'... Si chiar daca s-ar fura, s-ar fura 3%, iar cu acei 97% s-ar construi ceva. La noi se fura 97%, iar cu 3% nu mai au ce construi... Ce tara superba avem, pacat ca e populata.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează