GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  GRAŢIERE

Victor Ponta vrea neapărat graţierea lui Gică Popescu: "Aşa aş face dacă aş fi preşedinte!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 martie 2014 22:27

Premierul Victor Ponta afirmă că i s-ar părea normal să fie aplicate prevederile constituţionale privind graţierea în cazul fostului internaţional Gheorghe Popescu, condamnat la închisoare cu executare în Dosarul transferurilor, şi că el l-ar graţia dacă ar fi preşedintele României.

"M-a dezgustat ura oarbă, stupidă, văzută la unii comentatori care au vrut să ajungă toţi în închisoare. Ce cîştigă statul din faptul că Gică Popescu stă în închisoare?

Nu ştiu ce va face preşedintele. Eu ştiu ce aş face eu, dacă aş fi preşedinte: da, l-aş graţia", a spus Ponta la România TV.

El a arătat că graţierea individuală poate fi acordată dacă persoana în cauză se află la prima faptă penală săvârşită, prejudiciul a fost recuperat şi există o anumită recunoştinţă din partea societăţii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (152)
mimistoica
mimistoica  •  10 Martie 2014, 14:57

Ce om fals !

lysergide
lysergide  •  10 Martie 2014, 14:06

Ponta asta e.......n-am cuvinte.Mai bine da drumul la productia de galeti cu trandafiri....abia le asteapta romanii.

mimnea
mimnea  •  10 Martie 2014, 13:04

parca in constitutie se spune ca legea trebuie respectata de toti cetatenii acestei tari si nu numai ,indiferent de functia sau statul pe care il ai in societate ,sau dupa voi legea trebuie aplicata numai muritorului de rand ,intr-un cuvant ,legea este facuta pentru fraieri, iar voi cei cu bani sa le radeti in nas ,asa ca trebuie sa-si ispaseasca pedeapsa si fiecare sa raspunda pentru faptele sale

Vezi toate comentariile (152)
Comentează