GSP SPECIAL  »  CE VOR SPORTIVII  »  DORINŢE PENTRU 2012

Ce aşteaptă Patricia Vizitiu de la 2012? "Să ne calificăm la Olimpiadă, dar şi să cîştigăm Liga Campionilor!"

Patricia Vizitiu s-a accidentat grav în ultimul minut al meciului din grupele Ligii Campionilor cu Itxaco. Din cauza fracturii la nas nu a putut face deplasarea la CM din Brazilia
Patricia Vizitiu s-a accidentat grav în ultimul minut al meciului din grupele Ligii Campionilor cu Itxaco. Din cauza fracturii la nas nu a putut face deplasarea la CM din Brazilia

Articol de - Publicat sambata, 31 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2011 11:17

Sfîrşitul anului 2011 nu a fost unul prea bun pentru interul dreapta de la Oltchim, Patricia Vizitiu. Deşi a jucat foarte bine şi s-a calificat cu echipa sa de pe primul loc în faza a doua a competiţiei, în Liga Campionilor, a avut un ghinion teribil. În ultimul meci din Ligă, cu un minut înainte de final, Patricia s-a accidentat grav.

Scăpată pe contraatac, a fost lovită cu piciorul în faţă de portarul de la Itxako, muntenegreanca Mirijana Milenkovici. Verdictul? Fractură de piramidă nazală şi ratarea Campionatului Mondial din Brazilia. "A fost foarte trist pentru mine. Era primul meu Campionat Mondial şi-mi doream enorm să ajut echipa. Din păcate nu am mai putut", spune Vizitiu.

Nu vrea însă să-şi mai amintească de acea perioadă. A revenit acum pe teren şi joacă handbal cu o mască specială, pentru a se proteja de lovituri. "O să o mai port o lună cel puţin. Apoi o să scap de ea", a adăugat Pati. Cînd vorbeşte despre obiectivele din 2012, Vizitiu are gînduri mari. "Să le luăm cronologic. Mai întîi, avem meciurile din Liga Campionilor, cu Oltchim. Trebuie să ne calificăm în
semifinale şi apoi să jucăm finala. E lucrul pentru care ne pregătim şi muncim în fiecare zi", subliniază interul dreapta.

"Important e să fim sănătoase, să putem să aliniem cea mai bună echipă. Poate vine şi colega mea de cameră, Cristina Neagu, pe final şi va fi  altceva", spune vîlceanca. Al doilea obiectiv ar fi calificarea la Olimpiadă. Dacă nu a fost să fie Campionatul Mondial, atunci să fie Olimpiada de la Londra. În mai va fi turneul de calificare la Jocurile Olimpice. Va fi o grupă extrem de grea în Franţa, dar indiferent de care vor fi adversarii, trebuie să ne calificăm", crede Vizitiu.

România va întîlni sigur Franţa şi Japonia, iar al treilea adversar şi-l va afla în ianuarie, în funcţie de rezultatele de la Cupa Africii. Ultimul adversar se va alege însă, în mod sigur, între Angola şi Muntenegru.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gabrielaj
gabrielaj  •  31 Decembrie 2011, 16:25

SUCCES FETELOR UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI.

forza1rapid
forza1rapid  •  31 Decembrie 2011, 12:13

Dupa insuccesul de la C.M.din Brazilia speram ca in 2012 sa ne aduceti cat mai multe bucurii . Capul sus si nu uitati ca va iubim orice-ar fi !!! Va uram LA MULTI ANI , indeplinirea tuturor dorintelor si MULTA SANATATE ca este foarte importanta in indeplinirea performantelor sportive !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează