GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONTINUĂ DEMOLĂRILE LA LIA MANOLIU

A căzut primul stîlp de nocturnă

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2008 00:00

Astăzi a continuat operaţiunea de demolare a stadionului Naţional din Complexul Sportiv Lia Manoliu. Unul dintre stîlpii care susţin instalaţia de nocturnă a fost doborît, urmînd ca începînd luni, din două în două zile să fie demolaţi şi restul acestora.

VIDEO // Reporterul special al Gazetei Sporturilor, Costas Mincu, vorbeşte despre acţiunea de sîmbătă dimineaţă de la Lia Manoliu


VIDEO EXCLUSIV // Administratorul bazei sportive, George Enoiu, vorbeşte în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre stadiul lucrărilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  27 Februarie 2008, 18:36

dupa cate au zis astia de la federatie acum chiar ma mir ca intr-adevar se daramana stadionul,mai trebuie sa ma mai mir si cand o sa-l construiasca pe ala nou ;)

 •  17 Februarie 2008, 22:04

mircea badea? =)) hmmm

 •  17 Februarie 2008, 12:12

Excelent articolul!!! Trebuia sa mai scrieti viteza cu care a cazut, daca a cazut in punctul unde a fost calculat ca va cadea, daca au fost victime si ce pedeapsa poate primi - dc va fi gasit vinovat - "artificierul". Minunat baieti. Sunteti din ce in ce mai buni!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează