GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FRF

A treia amînare în cazul Gică Popescu!

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Comisia de disciplină a FRF a amînat astăzi pentru a treia oară verdictul în cazul litigiului dintre Şcoala de Fotbal Gică Popescu şi FCM Dunărea Galaţi.

 

Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor şi Comisia de Recurs au hotărît că Şcoala de Fotbal Gică Popescu trebuie să plătească 300.000 de euro clubului Dunărea Galaţi pentru transferul juniorului Bogdan Gavrilă la AS Roma.

Şcoala de Fotbal Gică Popescu nu a plătit, iar FRF nu a mai programat-o în ultimele trei etape din campionat, riscînd dezafilierea. Gică Popescu a atacat în instanţa civilă deciziile comisiilor federale şi solicită amînarea judecării cazului de către FRF pînă cînd se va încheia procesul. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close