GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NE PASĂ DE SPORT, POATE PREA MULT

AC Milan şi Milan Junior Camp revin la Bucureşti în luna iunie!

Articol de - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

În perioada 14 – 18 iunie vin pentru a doua oară consecutiv în România, cel mai titrat club de fotbal din lume – AC Milan şi proiectul Milan Junior Camp. Destinat copiilor între 7 şi 14 ani, Milan Junior Camp este un program gratuit de pregătire sportivă, cu antrenorii centrului de juniori de la AC Milan. Noua ediţie se va desfăşura tot pe stadionul FC Sportul Studenţesc, unde anul trecut au fost prezenţi Franco Baresi şi Răzvan Lucescu spre bucuria celor 200 de copii ce s-au antrenat în complexul Regie din Bucureşti.

Înscrierile pentru Milan Junior Camp se pot face pînă pe 8 iunie exclusiv prin intermediul unităţilor Intesa Sanpaolo Bank din toată ţara. Toate detaliile despre MJC, regulamentul oficial şi alte informaţii utile sunt disponibile pe site-ul dedicat acestui proiect: www.intesasanpaolobank.ro/mjc.

Marele premiu al acestei tabere sportive de vară AC Milan va consta într-o excursie la Milano pentru cei mai talentaţi 2 juniori, care vor participa la finala Milan Junior Camp Day. Primii 2 români ce au cîştigat etapa locală MJC – Marius Cocîrlă (Bucureşti) şi Sebastian Steriu (Ploieşti) au fost printre remarcaţii galei de la Milano, ce a reunit anul trecut peste 400 de copii din 37 de ţări. Aceştia au defilat cu steagul României pe stadionul San Siro la pauza unui meci oficial al lui AC Milan din campionatul recent încheiat.

Toţi participanţii la Milan Junior Camp vor primi cîte un kit complet de echipament sportiv original în culorile AC Milan (2 tricouri, 2 şorturi, 2 perechi de şosete şi un rucsac).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  26 Mai 2010, 14:25

bv ziaristilor ca stiu care este cel mai titrat club de fotbal din lume...ca pana nu de mult erau blocati pe real care a ramas in urma!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează