GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ÎNOT

Adrian Gherghel, fostul antrenor al lui Robert Glință, răspunde evaziv acuzațiilor aduse de elevul său: ”Nu am furat niciodată!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 16:22

Adrian Gherghel, antrenorul cu care Robert Glință, cel mai bun produs al înotului românesc actual, a obținut cele mai bune rezultate, răspunde acuzațiilor făcute de fostul său elev.

Glință declarase acum câteva zile că "M-am pregătit cu domnul antrenor Adrian Gherghel. De la Clubul Sportiv Universitatea am încasat doar contravaloarea deplasărilor la Campionatele Naționale și a premiilor, atunci când a fost cazul. Doar de asemenea chestii am știut.

Dar nu am semnat alte deconturi, în afară de pontajul de masă și cazare la competiții. Am aflat mai târziu că în numele meu s-au decontat cantonamente scumpe, chiar și de 1.500 de euro, dar banii nu au ajuns la mine. Nu numai că nu am semnat pentru ei, nu numai că nu mi s-a spus de ei, banii au rămas la fostul meu antrenor Adrian Gherghel, în condițiile în care eu nu am participat la astfel de acțiuni.

Acesta este unul din motivele pentru care m-am despărțit de el și de club, fiindcă el a reținut banii, fiindcă am înțeles că și clubul ar fi decontat multe servicii de care eu nu am beneficiat", a mai spus Robert Glință pentru Ziarul de Cluj. "Nu am furat niciodată!", a fost explicația simplă a antrenorului, fără a detalia nimic altceva în legătură cu deconturile la care face referire Glință.

Robert Glință a fost oprit de doctori de la efort, pentru cel puțin două luni, între cauze figurând "antrenamente prea intense sau neadecvate mie, deficiențe privind refacerea post-efort și dietă neadecvată".

Adrian Gherghel subliniază cu privire la acest verdict al medicilor. "Pot să spun că referirea ce se face la o anumită problemă de sănătate a lui Robert, cauzată de pregătirea lui, este total ireală și nefondată. Suprasolicitarea despre care se vorbește nu poate apărea în cazul unui sportiv de talia lui Robert și nu la intensitățile pe care le lucra în antrenamente, rezultatele lui fiind în progres continuu.

Afirmațiile mele pot fi susținute de către domnul biochimist Dorel Tocitu, care a fost alături de noi în ultimii trei ani și care a fost de acord cu toate medodele de antrenament folosite de mine pentru pregătirea lui Robert. Nu știu ce se urmărește prin toată această campanie, nu mă interesează în mod deosebit, dar sincer, nu cred că îi face bine sportivului", a declarat Adrian Gherghel.

Tehnicianul îi urează însă succes lui Robert Glință, pe viitor, chiar dacă a ales să nu mai lucreze cu el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează