GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MECIUL LUI DOBRIN

Aglomerație de vedete la "Meciul lui Dobrin" » Momente emoționante, dar și amuzante la Câmpulung

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2017 18:48

Azi, pe stadionul din Câmpulung, județul Argeș, s-a jucat "Meciul lui Dobrin", comemorarea a 10 ani de la trecerea în neființă a celui poreclit Gâscanul.

Data e comună cu Zilele Municipiului Câmpulung. În tribune sunt în jur de 3.000 de oameni, iar partida are o desfășurare specială: două reprize de 30 de minute.

Se joacă un meci demonstrativ între ARO Câmpulung, echipa pe care Dobrin a promovat-o în urmă cu 22 de ani în Divizia B, și selecționata ”Stelele Fotbalului Românesc”!

Echipa stelelor are următorul 11: Lung - Florea, Săndoi, Dulca, Selymeș - Sabău, Lupu, Pancu - Mutu, Ad. Ilie, M. Niculae. Pe bancă mai sunt Ilie Balaci, Dorinel Munteanu, Vlad Munteanu și Sorin Cârțu.

La începutul meciului a fost un moment emoționant, când soția lui Dobrin, Gica, prezentă și ea la eveniment, a fost îmbrățișată de toată lumea.

Ion Vlădoiu, care joacă pentru ARO Câmpulung, a oferit un moment amuzant. I s-a adresat lui Selymeș: "Ești singurul de care pot să trec de aici".

Replica n-a întârziat să apară, Selymeș și-a ridicat tricoul și și-a lăsat abdomenul la vedere, arătându-i că este încă în formă și că Vlădoiu nu are prea multe șanse să treacă de el.

Partida s-a încheiat 4-4, golurile pentru Stelele Fotbalului Românesc fiind marcate de Adrian Mutu (2), Adrian Ilie și autogolul lui Bogdan Stoica.

Dialog spumos între Cârțu și Pancu la pauză

Sorin Cârțu și Daniel Pancu s-au tachinat la pauză:

- Băi Pancone, la început, când am văzut cum alergai, am crezut că ai în spate un vagon luat din Giulești.
- Stai liniștit că am alergat vreo 7 km în 30 de minute dintr-o parte într-alta și îi depășesc pe toți de două ori dacă e nevoie.

 

Dialog spumos între vedete în pauză la ”Meciul pentru Dobrin” ========>>>>> http://bit.ly/2uiiCBQ

Posted by Gazeta Sporturilor on 21 Iulie 2017

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
taunul.
taunul.  •  22 Iulie 2017, 10:02

Dumnezeu sa i odihneasca sufletul in Imparatia cerurilor ! A fost cel mai mare fotbalist roman. Un artist al fotbalului, un magician. Unic. Multumim Printului din Trivale pentru spectacolele unice pe iarba oferite noua.

176901212832165
Dan Petnaise  •  22 Iulie 2017, 04:50

Cam scurt comenteriul meseriasule. Oare a fost campion al ligii acest mare fotbalist?!

176901212832165
Dan Petnaise  •  22 Iulie 2017, 04:47

Cel mai bun fotbalist roman. Hagi a avut conjunctura. DOBRIN e cel mai bun.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează