GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LANSARE

VIDEO + FOTO Anamaria Prodan, debut pe marile ecrane „Cum s-ar numi un film despre viața mea? Așa!” + ce fotbalist român a avut o „viață de Hollywood”

Anamaria Prodan (51 de ani) a debutat pe marile ecrane cu un rol principal în comedia românească „Complotul Bonelor +41   FOTO
Anamaria Prodan (51 de ani) a debutat pe marile ecrane cu un rol principal în comedia românească „Complotul Bonelor", regizată de Iura Luncașu.

Articol de , , - Publicat marti, 06 februarie 2024 21:37 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 22:25

Anamaria Prodan (51 de ani) a debutat pe marile ecrane cu un rol principal în comedia românească „Complotul Bonelor", regizată de Iura Luncașu.

Pe lângă protagoniștii Anamaria Prodan și Cristi Iacob, din distribuţia filmului mai fac parte Mădălina Dobre, Ioana Petric, Andreea Onea, Dan Oancea, Adrian Pescariu, dar şi mai mulţi copii, printre care și Laurențiu Jr., fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf, fostul său soț.

FOTO. Reghe Jr., în lumina reflectoarelor alături de mama lui

Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf Jr. Bebeto
Ioana Petric
Ioana Petric
Anamaria Prodan, Roland Gavril
Anamaria Prodan, Roland Gavril
+37 FOTO

Impresara a atras toate privirile la avanpremiera filmului care a avut loc într-un mall din nordul capitalei și a ales o ținută sclipitoare pentru acest eveniment, îmbrăcându-se într-o rochie neagră cu un corset argintiu. 

Cu zâmbetul larg, agenta și-a făcut apariția de mână cu noul ei iubit, boxerul Ronald Gavril. Anamaria Prodan (51 de ani) și-a refăcut viața pe plan sentimental și trăiește de la finalul anului trecut o poveste de dragoste cu Ronald Gavril (37 de ani).

Am avut emoții duble. E firesc, e normal. A venit momentul să ieșim public. Eu zic că a fost ok, un film de familie, pentru copii, ușor, unde lumea se poate relaxa fără să audă înjurături sau vulgarități. Eu îmi doresc și alte filme în viitor, să vedem ce spun oamenii. Cum s-ar numi un film despre viața mea? „Anamaria Prodan, punct și de la capăt”
- Anamaria Prodan 

Întrebată ce fotbalist român ar putea fi sursă de inspirație pentru un film, Anamaria a spus: „Aș face un film despre povestea lui Nicolae Stanciu. A plecat de jos, a avut multe dificultăți și tot a reușit. Banderola naționalei trebuie purtată de Stanciu. Lăsați-l pe Drăgușin să facă performanță! Lăsați copiii să joace, nu-i mai numiți Messi, Mbappe. Să demonstreze prima dată! Apoi i se poate lua banderola de căpitan lui Stanciu.

VIDEO. Anamaria Prodan și-a oficializat relația cu Ronald Gavril

Ronald Gavril e stabilit în Las Vegas, SUA, și este impresariat de celebrul Floyd Mayweather. Acesta practică boxul la categoria semigrea, având un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO.

Luptătorul ia în calcul organizarea unei gale speciale: „Mă gândesc de foarte mult timp la o gală în România pentru a motiva tinerii de aici. Cred că se îmbină foarte bine”.

Vezi și:

Antrenoarea de fitness care l-a înnebunit pe Gabi Bădălău » Pentru ea a renunțat la Bianca Drăgușanu
SPORTURI
Antrenoarea de fitness care l-a înnebunit pe Gabi Bădălău » Pentru ea a renunțat la Bianca Drăgușanu
„Mâna dreaptă” a lui Gigi Becali l-a eclipsat pe patronul FCSB » Cum a apărut aseară, în superlux, la Arena Națională
FCSB - FARUL 1-1
„Mâna dreaptă” a lui Gigi Becali l-a eclipsat pe patronul FCSB » Cum a apărut aseară, în superlux, la Arena Națională

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
elgabri
elgabri  •  07 Februarie 2024, 11:00

Producatoarea ;)))

Radunr83
Radunr83  •  07 Februarie 2024, 10:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  07 Februarie 2024, 10:38

Ne-ati sufocat efectiv cu fiinta asta !! Ne-am saturat de ea ca de mere padurețe !! Promovati tinere cu talent in sport, nu pe batranica asta !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează