GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELIBERARE CONDIȚIONATĂ

Anunț de ultimă oră! Cristi Borcea, aviz favorabil pentru eliberarea condiționată după 3 ani și 7 luni de închisoare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 15:52

Cristi Borcea a primit o veste incredibilă azi. Fostul acționar al lui Dinamo poate fi eliberat condiționat, anunță realitatea.net. Decizia luată azi de magistrații Tribunalului București nu este însă definitivă.

Ea poate fi atacată în termen de 3 zile. Borcea a efectuat ore de muncă în folosul comunității și ar fi spălat chiar podelele din închisoare, anunță sursa citată.

"Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat BORCEA CRISTIAN. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 238/2012.

Pune în vedere condamnatului dispoziţiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberării condiţionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Măsura dispusă se comunică Administraţiei locului de deţinere a inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 4.10.2017", se arată în comunicatul Tribunalului București.

Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare la 4 martie 2014. Sentința Curții de Apel București a fost definitivă.

3 ani și 7 luni 
de închisoare a executat Cristi Borcea din pedeapsa de 6 ani și 4 luni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
963448210353161
Daniel Gutu  •  04 Octombrie 2017, 17:09

,,Borcea a efectuat ore de muncă în folosul comunității și ar fi spălat chiar podelele din închisoare, anunță sursa citată''.Serios?Cat tupeu mai aveti sa mintiti,***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad.dracul
vlad.dracul  •  04 Octombrie 2017, 17:08
Postat de randoom_._ pe 04 Octombrie 2017, 16:48

***. fara borcea,badea and co.,nici nu poti spune ca mai exista astazi dinamo. se faceau 25 de ani de la ultimul titlu si practic erati de nivelul celor de la gaz metan medias. tu nu esti constient de asta. pai dupa 10 ani fara titlu sunteti pamant de flori. dupa 25 erati pamant de mormant.

Te contrazic, fără toţi hoţii ăia poate că Dinamo intra (Doamne-fereşte!) pe mâna vreunuia cu bani care mai era şi bun manager (un Ţiriac, de exemplu, că tot îi el dinamovist) şi să fi văzut atunci distracţie, ţi-ar fi convenit să-i vezi pe "câini" în fiecare primăvară-n Champions League?! Las' c-a fost mai bine aşa, să se tot pregătească perpetuu... Long live Negoiţă, că-i mai bun ca .orcea. Să rămână 50 de ani la Dinamo, şi să-l conducă tot aşa. Când ne-o fi mai rău, să ne meargă aşa de bine. :-D

vlad.dracul
vlad.dracul  •  04 Octombrie 2017, 17:02

Asta mai lipsea, să-l vedem pe aecroP în libertate... Deja mi-aţi stricat ziua, iubitorilor de Jiji şi .orcea care sunteţi voi ***. Eh, poate-l mai bagă şi pentru altele, speranţa nu-i completamente pierdută...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close