GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA COCA-COLA 2012

Bună dimineaţa, Bucureşti! Capitala s-a trezit de dimineaţă pentru primele meciuri din Sala Agronomia

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 23:15

Liceenii şi-au închis laptopurile, şi-au pus ochelarii de soare, şi-au încărcat camerele foto şi au plecat la pas să-şi încurajeze favoriţii în cea mai importantă competiţie de fotbal în sală din România, Cupa Coca-Cola.

Bolintineanu Giurgiu şi-a revendicat primele bilete pentru turul II preliminar după o victorie cu emoţii în faţa Materialului Rulant. Turbulenţe în cabina de pilotaj au apărut o dată ce fetele au călcat pe parchetul din Agronomie. Printre lufturi, mingi şutate în tribună şi ţipete disperate, două echipe ale sexului frumos s-au remarcat în 3 zile de joc: Brâncoveanu şi Sadoveanu au spălat imaginea lăsată de adversare.

Onicescu şi Mihai Viteazul nu au avut emoţii în faţa unor echipe prea timide pentru a putea face faţă unei competiţii atît de mari.

Buzoienii au umplut Sala Sporturilor
Buzăul a lăsat o impresie bună. Indiferent de rezultatul înregistrat pe tabelă, suporterii nu au încetat să-şi încurajeze favoriţii şi au fost prezenţi în număr mare la Sala "Romeo Iamandi" din Buzău. Astăzi se dispută şi cel mai încleştat meci, un adevărat derby. Frunză mai are nevoie de un singur punct pentru a se încorona campioană, în timp ce Transporturi este obligată să scoată victoria în partida de la ora 11:00.

Au mai rămas 10
Din cele 22 de centre în care a fost organizată Cupa Coca-Cola, 12 judeţe şi-au desemnat deja campioanele care le vor reprezenta în "regionalele" de la Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Tg.Mureş, între 20-29 aprilie.

Campioane: Alba Iulia (D.P.Marţian), Bacău (Vrânceanu), Braşov (CN A.Bîrseanu), Brăila (Nicolae Bălcescu), Cluj (LPS Cluj), Craiova (T. Demetrescu), Iaşi (Anghel Saligny), Oradea (Lucian Blaga), Satu Mare (Ion I.C.Brătianu), Timişoara (Transporturi Auto), Tg.Mureş (Mircea Eliade Sighişoara), Vîlcea (Matei Basarab)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează