GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONFERINŢĂ

Mircea Sandu: "Renunţ la rentă şi la titlul de preşedinte de onoare! Mă dezic de impostorii din FRF! Burleanu, dă-ţi demisia!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 12:22

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal a susţinut astăzi o conferinţă de presă privind planurile sale de viitor. Noua conducere a FRF, făcută praf de Mircea Sandu!

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal şi-a semnat demisia în direct şi a aruncat o avalanşă de acuze la adresa noii conduceri a FRF.

"Nedorind să particip la falimentul FRF, am dorit să renunţ astăzi la titlul de preşedinte de onoare al Federaţiei. După cum bine ştiţi, din 2012 am decis că nu voi mai candida la funcţia de preşedinte al FRF".


"Lehamitea din jur m-a făcut să renunţ la funcţia de preşedinte de onoare şi la renta viageră. Nu pot accepta ca numele meu să fie asociat cu o gaşcă de impostori. Nu mă pot asocia cu discursul gol şi lipsa de rezultate a noii conduceri. Am crezut că pot ajuta cu experienţa mea pentru a conduce administrativ Federaţia Română de Fotbal. M-am înşelat!

Îi cer demisia lui Burleanu din funcţia de preşedinte. Sunt convins că impostorul nu o va face şi că se va bucura că a obţinut o nouă victorie împotriva fostului regim. De azi înainte, nimeni nu o să-i mai creadă minciunile pe care le spune la fel de uşor cum respiră.

Cer de asemenea domnului Nicolae Văcăroiu să facă public controlul curţii de conturi de la CJ Timiş, ca să ştim cu toţii cum au fost cheltuiţi banii publici de către Chivorchian".

Luni o să plec în China. Îi anunţ pe impostori să nu pătrundă în biroul meu prin efracţie, că am bunuri de valoare acolo", a declarat Mircea Sandu.

50.000 de euro era valoarea rentei viagere pe care trebuia să o încaseze anual Mircea Sandu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  09 August 2014, 20:20

a trait si inca mai traieste cu impresia ca frf e proprietatea lui! miroase a parnaie! e ff aproape!!

montgomerry
montgomerry  •  09 August 2014, 10:57

Nu ma mira discursul acestui nesimtit.Cred ca poate face cariera in politica.Oare discursuile lui nu vi se par cunoscute?

agentul0007
agentul0007  •  09 August 2014, 00:03

un impostor se cearta cu alt impostor ajuns pe pile la frf. sandu si dragomir o sa va duceti dupa voiculescu cat de curand .aveti 2 paturi rezervate

Vezi toate comentariile (53)
Comentează