GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPANIE

Cu Tamaș și Ganea » Selymes a acceptat provocarea Gazetei şi a ales lotul său de 23 de oameni pe EuSuntPuiu.ro

Selymes, 45 de ani, speră să promoveze cu Delta Tulcea în L2
Selymes, 45 de ani, speră să promoveze cu Delta Tulcea în L2

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 00:00

Fostul fundaș stânga al naționalei, Tibor Selymes, a ales lotul său de 23 de oameni pentru Euro pe site-ul eusuntpuiu.ro.

Tibor Selymes a intrat în operațiunea eusuntpuiu.ro, provocare lansată de Gazeta Sporturilor, și și-a prezentat opțiunile pentru lotul 23 de oameni în vederea Europeanului.

Fostul internațional a ales fără ezitare tripleta Tătărușanu - Pantilimon - Lung jr. la portari, dar începând cu zona fundașilor au apărut dubiile.

"Parcă l-aș fi luat pe Gardoș dacă nu ar fi avut o pauză așa lungă, iar cu Raț nu avem încă garanția că și-a revenit după accidentare. Pe Răzvan oricum îl nominalizez, dar dacă nu va putea el, aș miza pe Filip. Pe Ganea de la Hagi l-aș lua ca a doua opțiune la fundaș stânga", spune Tibor Selymes.

S-a oprit fără ezitare la Stanciu în grupul mijlocașilor, "are fantezie și poate inventa situații de gol", dar l-a lăsat deoparte pe Sânmărtean: "Nu știu dacă nivelul lui din Arabia îl mai ajută la un turneu final".

Cum arată lotul lui Tibor Selymes

Portari: Tătărușanu, Pantilimon, Lung jr.
Fundași: Mățel, Săpunaru, Tamaș, Chiricheș, Grigore, Găman, Raț, Ganea
Mijlocași: Hoban, Pintilii, Ropotan, Anton, Torje, Popa, Stanciu, Fl. Tănase
Atacanți: Fl. Andone, Keșeru, Alibec, Stancu

Intră și tu pe eusuntpuiu.ro și votează-ți preferații pentru turneul final

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
863294053756086
Roxi Baciu  •  27 Aprilie 2016, 11:22

Daca Gardos este 100% pregatit fizic trebuie luat.Are nevoie de 6-7 meciuri amicale sa intre in ritm.Oricum daca joaca la echipa a doua in Anglia sunt meciuri mai tari decat in liga 1.Avem jucatori care nu joaca constant.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează