GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL MICROSOFT

Decizie definitivă în "Dosarul Microsoft"! Lui Gheorghe Ștefan i s-a dublat pedeapsa » Suma uriașă care i se va confisca

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 15:36

Astăzi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat decizia definivită în "Dosarul Microsoft".

Gheroghe Ștefan, fost conducător al clubului Ceahlăul și fost primar la Piatra Neamț, a primit o pedeaspă de 6 ani cu executare, potrivit Digi24. Inițial, "Pinalti", 63 de ani, a fost condamnat la 3 ani de închisoare, dar procurorii au cerut mărirea pedepsei.

În plus, lui Gheorghe Ștefan i se va confisca suma de 3,9 milioane de euro. De asemenea, instanța a mai dispus confiscarea a 9 milioane de euro de la Dorin Cocoș.

Toate pedepsele date astăzi au fost mărite față de decizia inițială. 

Pedepse date azi:

Dumitru Nicolae - 2 și 4 luni de închisoare cu executare.

Gabriel Sandu – 3 ani de închisoare cu executare

Dorin Cocoş – 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare

Gheorghe Ştefan - 6 ani de închisoare

În acest dosar, Gabriel Sandu, Dorin Cocoş, Dumitru Nicolae și Gheorghe Ştefan sunt acuzaţi că au încasat comisioane pentru derularea contractelor pentru licenţele Microsoft. Procurorii acuză că este vorba despre o mită de 60 de milioane de euro şi de un prejudiciu adus statului de 27 de milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
cris4co
cris4co  •  03 Octombrie 2016, 20:45

pai e coriect !!! Sasi ani di puscarie pientru 6-7 Milioani di Euro....sa noi sa copchii nostri datori o viata la bansi pientru un biet apartament ...iara pientru un PientHaus,plonjon di la ietaju zasi...Ia mai viniti mai Sirieni !!!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  03 Octombrie 2016, 18:14

o rusine de justitie! au furat in cardasie,pastia nu ii baga la constituire de grup infractional! e vorba de sute de milioane de euro! puscarie cativa ani! am amic care a luat doi ani pentru ca a furat haine din mall! *** pe justitia din romania! e de ***! judecatorii sunt cei care isi bat joc de romanii cinstiti lasand liberi pe infractori!cica nu se discuta sentintele??? de ce??? suntem cumva pe timpul feudalilor cand decidea viata oamenilor stapanii si nimeni nu se putea impotrivii caci ce decidea aia era absolut si de necontestat! romanii trebuie sa iasa in strada si sa ceara justitie corecta! aici vorbim de ani grei de puscarie nu asa cativa ani la misto!au furat suta de milioane de euro!!!! baaaaa! trezitiva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1093681493975751
Radu Georgescu  •  03 Octombrie 2016, 18:11

Vai mama ei de justitie romaneasca... Au stabilit un prejudiciu de 27 de milioane de euro, dar au decis confiscari pentru mai putin de jumatate din suma. Oare urmeaza si un esalon doi in plutonul arestatilor, sau e vorba doar de o incompetenta crasa a justitiabililor?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close