GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FAITH FIGHT SHENZEN

Doi luptători români, pregătiți să impresioneze în China

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 17:00

Doi dintre sportivii din noua generație a kickboxului românesc, Daniel Corbeanu (28 de ani) și Dănuț Hurduc (27 de ani) au plecat spre China.

Acolo vor avea o perioadă scurtă de pregătire înaintea unor confruntări extrem de importante pentru cariera lor, în această sâmbătă, în cadrul Faith Fight Shenzen.

Cei doi vor lupta sâmbătă în fața unor sportivi de renume din China, ambii cu trecut în Glory World Series. Antrenat de Miki Viel la M Box Timișoara, Corbeanu vine după o victorie rapidă, prin KO, în Serbia, și îl va înfrunta pe campionul Meng Qinghao.

„E pentru prima oară în ultima perioadă când lupt la categoria mea preferată și, sincer, sunt în cea mai bună formă fizică a carierei. Am încredere că voi obține o victorie pentru care am muncit enorm”, a spus Corbeanu înainte de plecarea spre China.

Coleg de antrenament cu Cătălin Moroșanu la Scorpions Iași, unde se antrenează sub comanda lui Mihai Constantin, Hurduc va avea parte de un duel incendiar în fața campionului Zhou Wei, cel mai bine cotat chinez la categoria cruiser.

„Mă voi acomoda rapid cu clima, am și acest scurt stagiu de pregătire, apoi acela va fi examenul. Sunt încrezător în șansele mele”, a afirmat sportivul originar din Bârlad.

Tot în această sâmbătă, dar Campione D'Italia, în Elveția, Alexandru Negrea va lupta pentru centura intercontinentală Superkombat la categoria semigrea în fața bosniacului Mirza Becirbasic. În aceeași gală vor mai fi prezenți alți doi luptători români, Alex Filip și Robert Constantin, în cazul ultimului urmând să fie pusă în joc centura europeană WKF.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează