GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PC GAMES

DreamHack 2015: Premii de peste 250.000 euro la cel mai mare festival de jocuri pe calculator din România

Articol de - Publicat miercuri, 22 aprilie 2015 18:42

În perioada 24-26 aprilie, Sala Polivalentă va găzdui a 5-a ediție a DreamHack, eveniment la care vor participa cele mai bune echipe de jocuri pe calculator din lume!

În acest weekend vor intra în cursă cei mai buni jucători din lume la Counter-Strike Global Offensive și Dota2, două dintre cele mai populare jocuri pe PC din lume.

DreamHack 2015 va găzdui finala unuia dintre cele mai de succes turnee de Counter-Strike, PGL CS:GO Championship Series. La această competiție vor participa cele mai în formă 4 echipe din lune: Team EnVy (Franța), Team Solo Mid (Danemarca), Ninjas in Pyjamas (Suedia) și Fnatic (Suedia). Aceste formații se vor lupta pentru premiul cel mare de 75.000 de euro. Fondul total al competiției va fi de 110.000 de euro.

Un alt turneu important va fi cel de Dota2. StarLadder StarSeries XII va avea premii totale de cel puțin 123.000 euro. La start se vor înscrie 8 dintre cele mai bune echipe din lume: Team Secret, Alliance, Cloud9, London Conspiracy; iG, ViCi Gaming; Team Malaysia; Team Tinker.

Alte două jocuri care vor fi reprezentate la București sînt Heroes of the Storm și HearthStone. Festivalul de la București va cuprinde 4 turnee internaționale și 5 competiții naționale, în care vor evolua peste 400 de jucători străini și români pentru premii în valoare de 250.000 de dolari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează