GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDALUL PARIURILOR

Dribling la lista neagră » Românii îşi pot face în continuare cont la primul site de pe blacklistul ONJN

Articol de , - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 00:00

Orice parior din ţară poate juca la 10bet fără să fie restricţionat. Artificiul: numele site-ului a fost schimbat din 10bet.com în 10betpariuri.com. Pînă acum cîteva zile erai redirecţionat chiar de pe domeniul interzis.

Problemele apărute în ultimele luni în domeniul pariurilor online, cu 70.000 de persoane care au jucat pe site-uri nelicenţiate, continuă. Pînă acum au suferit cei care au ales bet365.com sau bwin.com. Însă situaţia persistă în cazul unor case de pariuri mai mici, tot fără licenţă, care sînt şi incluse pe lista neagră a ONJN!

Unul dintre cazuri este 10bet. Chiar primul domeniu de pe blacklist. Casă care nu blochează încă accesul pariorilor din România!

Site blocat, cel redirecţionat nu!

Artificiul? Și-a schimbat numele domeniului din 10bet.com, denumirea prezentă pe site-ul ONJN, în 10betpariuri.com. Însă, pînă acum cîteva zile, oricine intra pe 10bet.com era redirecţionat automat pe noul domeniu! Acum, pe primul site apare avertismentul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc.

Iar orice parior din ţară îşi poate face, în continuare, un cont pe acest site. Meniul în limba română nu lipseşte. Cu toate că, în dedesubtul paginii, apare avertismentul că respectiva casă nu este licenţiată în România, "10Bet operează sub o licenţă în Curacao".

Gazeta a contactat ieri casa de pariuri 10bet, însă n-a primit vreun răspuns pînă la închiderea ediţiei.

200 €este bonusul maxim oferit de bet10 pentru noii clienţi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
redshow
redshow  •  29 Noiembrie 2015, 11:15

ONJN organizatia nationala a *** nemernice

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează