GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AMICAL

EXCLUSIV Meci caritabil între suporterii dinamovişti şi fostele glorii ale "cîinilor" » Nume mari vor fi pe teren

Claudiu Niculescu și Giani Kiriță
Claudiu Niculescu și Giani Kiriță

Articol de - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 12:34

Sîmbătă, de la ora 12:00, la Sala Polivalentă din Complexul Dinamo se va disputa un meci de fotbal în scopuri caritabile unde o formaţie a suporterilor din "Ştefan cel Mare" va întîlni una a fostelor glorii dinamoviste.
Nume care au scris istoria pentru cîini vor fi prezente pe teren. Nu vor lipsi Claudiu Niculescu, Florin Bratu, Giani Kiriţă, Ionel Augustin sau Ţeţe Moraru. Sînt aşteptaţi şi alţi jucători de marcă ai clubului. Antrenori vor fi Ion Pîrcălab şi Florin Cheran.

Preţul de intrare este de 5 lei, iar cei care vor veni la sală sînt rugaţi să aducă cu ei o jucărie sau o hăinuţă pentru a putea fi donate copiilor de la un aşezămînt social din Giurgiu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:34
Postat de mitroi2008 pe 17 Decembrie 2014, 19:04

Adevarul este ca marele tovaras Stalin avea, pe vremea aceea, o singura mare grija, infiintarea unor cluburi de fotbal in Romania!

jet, doamna Oae, staulul inca nu e luat de MApN, asa ca baga viteza sa nu rami prin tufisuri, stinghera..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:33

planul de reorganizare ? aprobat ! iesirea din insolventa ? in mai, garantat ! noul staf ? Stanciu/Teja/Danciu ! buget dublat din ianuarie ? da ! plecari de petardoizi ? in corpore ! noi luptatori ? da ! deci ? am avut dreptate inca o data sa cer calm si rabdare ! mai este nevoie de ceva timp, dar va fi bine. si inca o data : Forza Dinamo ForEver !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 02:22
Postat de bamse1901 pe 17 Decembrie 2014, 16:42

frumos

da.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează