Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 18 mai 2013 10:04

Citeşti azi doar în ediţia tipărită, din zori la chioşcuri:

- Steaua va afla astăzi ce potenţiali adversari va avea în tururile pe care le va susţine pentru a merge în grupele UCL. Trei derby-uri decisive pentru cîştigarea titlului vor oferi numele celor care se vor afla în urna outsiderilor pentru turul II şi play-off.  Află doar din ediţia tipărită cum se prezintă situaţia în campionatele din care se vor alege adversarele Stelei şi datele la care se vor juca meciurile!

- Planul care trebuie să ne scoată din iadul juvenil: directorul tehnic al FRF, Mihail Marian, a pornit la drum cu 15 antrenori zonali un proiect pentru a scoate la lumină “naţionalele” de juniori.

În corpul selectat se numără antrenori de notorietate din fotbalul mic care au acceptat să lucreze cu FRF. Federalii şi tehnicienii recunosc acelaşi verdict: “Mai jos de atît nu se poate să fim cu selecţia şi creşterea juniorilor”.

- Sub deviza “Nici un sat fără nocturnă”: primăria unei comune de lîngă Piteşti construieşte arenă de Liga secundă pentru o echipă de Liga a IV-a! Nu rata un reportaj inedit semnat de Maria Andrieş!

- La finalul unei cariere de 20 de ani, David Beckham are un mare regret. Află din paginile ziarului de ce este dezamăgit Becks, un nume imposibil de şters din memoria Angliei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion