GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JUNIORI

Fac spectacol în bazin și vor să ajungă pe urmele marilor înotători: „Idolul meu e Michael Phelps”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 15:23 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 12:45

Micuții de la Swimming Team participă în fiecare săptămână la concursuri dedicate cadeților, cu vârste între 12 și 14 ani și de fiecare dată se întorc cu o mulțime de medalii.

Așa s-a întâmplat și de această dată, la Campionatul Național, când cei mici au plecat acasă cu cinci medalii. Totul s-a desfășurat la bazinul Complexului Național Sportiv ”Lia Manoliu” din București.

După ce luna trecută, Alessia Pintilie a câștigat titlul de vicecampioană la proba de 50 metri spate, iar Ana Matei a luat bronzul la Campionatul Național pentru Copii (10 -11 ani), la 100 metri spate, copiii și-au mărit portofoliul de medalii și trofee cu încă 5 medalii.

Elise Gagiu a obținut 3 medalii de bronz la 100 metri fluture, 200 metri mixt și 400 metri liber, iar Vlad Ion a urcat a luat tot bronzul la 100 metri spate și 200 metri mixt.

Elise e unul dintre cei mai talentați sportivi și își dorește să ajungă ca idolul ei, legendarul Michael Phelps. Aceasta face antrenamente în fiecare zi de câte trei ore, iar peste câțiva ani speră să ajungă la marile competiții internaționale. ”Michael e modelul meu, e foarte serios. Și proba lui forte e preferata mea, cea de fluture”, spune micuța.

CITEȘTE ȘI

LIVE Știri de ultimă oră de la Jocurile Olimpice - 23 iulie 2021 » Programul de sâmbătă al sportivilor români

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează