GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ALEGERI 2012

Fotbal, rugby şi baschet în Parlament » Cel puţin patru oameni din lumea sportului vor fi în următorii 4 ani senatori şi deputaţi

Neţoiu a adunat a strîns aproximativ 15% din voturile oltenilor din colegiul său, dar la redistribuire e foarte posibil
Neţoiu a adunat a strîns aproximativ 15% din voturile oltenilor din colegiul său, dar la redistribuire e foarte posibil "să marcheze"

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 18:51

De pe lista deputaţilor şi senatorilor votaţi duminică nu lipsesc finanţatorul Stelei, Gigi Becali, fostul preşedinte al FR de Rugby, Alin Petrache, ori Sebastian Ghiţă, fost patron Asesoft Ploieşti.

Dacă politica şi sportul au interferat de multe ori în ultima vreme, duminică s-a atins apogeul. Opt personaje de notorietate din sfera sportului românesc au candidat pentru un loc în Parlamentul României, mai mult de jumătate reuşind să cîştige scaunul rîvnit.

Puşcaş, bătut de "Hi-Q"
Gigi Becali (USL) nu a avut emoţii în colegiul său bucureştean. L-a depăşit fără probleme pe "Omul-metrou", Gheorghe Udrişte (ARD), intrînd în Camera Deputaţilor cu un procent estimat la 65%. Candidat tot în cartierul Drumul Taberei, însă în alt colegiu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş (PP-DD) a avut mai puţin noroc: a pierdut bătălia cu Mihai Răzvan Sturzu, membru al cunoscutei trupe Hi-Q!

Pelican, "comentator" în Senat
Bucureştiul a fost cîştigat în totalitate de Uniunea Social-Liberală, partid din care fac parte şi fostul rugbyst Alin Petrache ori comentatorul sportiv Dumitru Pelican. Ultimul şi-a obţinut scaunul în Senat chiar în faţa Ancăi Boagiu, fost ministru al transporturilor!

7% a fost cel mai mic procent obţinut de un fost sportiv la alegerile de duminică: ecologistul Ion Viorel, fost atacant la Steaua şi Oţelul

543459-alesi.jpg543460-nealesi.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
madskills
madskills  •  11 Decembrie 2012, 17:38

Iisuse...Netoiu, Becali, Ridzi..."bravo" romani, ne meritam soarta. Ii doresc soarta porcului de craciun oricarui om care se mai plange ce o duce rau in tara asta. Daca astia au ajuns sa ne conduca, sa ne reprezinte gigi sau netoiu si delapidatoarea ridzi..inseamna ca suntem cea mai bogata tara din lume, unde toti fura si mereu mai este ceva de furat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează