GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO 6 ore pentru o supertransformare! Ana Maria Brânză a devenit Ioana d’Arc: "Ce reacție ar avea adversarele dacă aș urca așa pe planșă?!"

FOTO The Storyalist +4   FOTO
FOTO The Storyalist

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 10:16

Ana Maria Brânză, campioană olimpică la scrimă, a avut parte de o transformare spectaculoasă de look realizată de hairstylist-ul Adrian Perjovschi, devenind Ioana d’Arc, emblematica luptătoare din Evul Mediu.

Dacă în primul episod, Cătălina Ponor a fost transformată în Zeița de la Atena, acum Ana a intrat pe mâinile hairstylist-ului Adrian Perjovschi în cadrul proiectului "Transformări radicale by Jovsky Studio" și a devenit Ioana d’Arc, emblematica luptatoare din Evul Mediu. Machiajul purtat a fost unul intens, cu accente dark, și a fost realizat de Madda Petcu, iar stilista Luci Faur i-a ales spadasinei ținuta.

Ana Maria Brânză a acceptat o provocare inedită și s-a lăsat pe mâna specialiștilor într-o transformare spectaculoasă, însă nu a renunțat la sabie nici de această dată. "Am avut ceva emoții, dar văzându-i pe toți atât de pasionați și dedicați, nu avea ce să nu meargă bine, iar rezultatul final m-a întinerit vizibil. Mi-am pus în minte întrebarea «Ce reacție ar avea adversarele mele dacă aș urca pe planșa de competiție așa?!». Chiar dacă am petrecut șase ore pentru această transformare, m-am bucurat de fiecare minut!", recunoaște Ana.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi vorbește despre transformare: "Pentru schimbarea de look am mers pe un balayage discret și pe o tunsoare fresh. Cât despre personajul ales, Ioana d’Arc, ne-am consultat cu toții și am decis împreună că o luptătoare cum este Ana nu se poate transforma decât într-o luptătoare cu sabia-n mână, evident!".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
titiduru22
titiduru22  •  19 Septembrie 2018, 15:04

De unde le gasiti pe nasoalele astea ?

gicab
gicab  •  19 Septembrie 2018, 12:43

Nu ea vărsa pe un gard la ieșirea dintr-un club de noapte?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează