GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO EXCLUSIV Întâlnire Becali - Copos la o terasă, întreruptă neașteptat! Ce s-a întâmplat la reunirea foștilor rivali din Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 13:09

O banală întâlnire între doi oameni de fotbal a oferit o mostră de realitate crudă a vieții cotidiene. Iată faptele, așa cum au decurs:

Stelistul Gigi Becali și ex-rapidistul George Copos s-au întâlnit azi la o terasă din Dorobanți, într-o zonă unde mașinile scumpe sunt parcate pe trecerile de pietoni, pe trotuar sau pe locurile rezervate celor cu dizabilități, pentru ca proprietarii sa fie aproape de terasele unde se relaxează.

Cei doi au stat puțin de vorbă, până când au fost reperați de câțiva cerșetori și parcagii din zonă, care s-au dus imediat la ei. Unul dintre aceștia chiar i-a pupat de câteva ori mâna patronului Stelei, cerându-i bani.

Apoi, mai mulți oameni care cerșeau în zonă i-au recunoscut și i-au înconjurat, iar cei doi oameni de afaceri au fost nevoiți să plece de la masă deși abia se așezaseră, fără a apuca să comande ceva.

Copos și Becali au mai discutat puțin în drumul spre parcare, apoi au plecat în direcții opuse. Marea majoritate a cerșetorilor și parcagiilor l-a urmat pe Gigi, care alerga spre mașină. Acesta le-a dat câteva sute de lei, pe care respectivii au început imediat să se certe, și și-a continuat drumul, punând capăt prematur întâlnirii cu Copos.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
amicu
amicu  •  01 Mai 2016, 16:05

Practic a fost intalnirea cersetorilor. In fata noastra si cei doi nu sunt mai presus de parcangii si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  01 Mai 2016, 07:28
Postat de cainerrosu pe 30 Aprilie 2016, 22:02

Puterea politica controla si dicta totul in Romania ceausista ! Militia si Securitatea erau 2 instrumente, atit ! Dupa capul tau Valentin Ceausescu ce era ? Copilul lui tata ! Ai uitat cum ati luat cupa Romaniei din 1988 ? Decret dat de partidul comunist ! Culmea e ca acest cioban fariseu, care are fcsb-ul si au pus acest trofeu rusinos ( si rezultat ) in palmares ! Fara Valentin nu mai pupati ever nici un trofeu european !

Nu ma, securitatea controla tot. Dovada? Au schimbat regimul! L-au *** pe Ceausescu. Baga la capatana! Securitatea era in tot si-n toate. Cum, de altfel, SRI-ul este acum. Retine!!!! Cel care are informatia, are si puterea. Aveti toti arbitrii de partea vostra, poate mai putin Porumboiu care, dupa unele informatii, era si el cu 'baietii'. In finala cupei din '88, poate ai uitat, dar am dat gol perfect valabil prin Balint, anulat la semnalizarea lui George Ionescu, angajatul MAI-ului, adica al vostru. Nu mai bate campii ca esti baiat mare si rade lumea de prostiile pe care le emiti!

merace
merace  •  30 Aprilie 2016, 23:12

daca FRF si LPF tolereaza asemenea *** ridicoli in fotbal, atunci isi merita soarta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează