GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  WORLD CUP TROPHY TOUR

FOTO / Pelerinaj la Cupa Mondială

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2010 00:00

Sute de persoane vizitează şi se fotografiază alături de Cupa Mondială. Trofeul este expus la Sala Palatului pînă la ora 21:00.

După ce ieri a fost prezentată presei şi liderilor de opinie, Cupa Mondială s-a transformat astăzi într-un obiectiv turistic. Sute de oameni s-au aliniat în faţa Sălii Palatului şi au aşteptat să le vină rîndul să stea la cîţiva centimetri de trofeul la care orice fotbalist rîvneşte, însă pe care doar cîştigătorii Mondialului şi preşedinţii de stat îl pot atinge.

Toţi vizitatorii au fost ghidaţi către o cameră de jocuri interactive, apoi către un minicinematograf în care au putut viziona un film 3-D cu momente memorabile de la turneele finale ale Campionautlui Mondial. Turul se încheia lîngă trofeu, unde toţi stăteau doar cîteva secunde, cît să privească în obiectivul aparatului de fotografiat din faţa lor şi să zîmbească.

Mai norocoase au fost personalităţile. În calitatea sa de fost participant la Campionatul Mondial, Miodrag Belodedici a avut privilegiul de a studia cu atenţie obiectul din cutia transparentă: “Am fost foarte aproape de acest trofeu în 1994. Abia cînd ridici deasupra capului un astfel de trofeu, te simţi cu adevărat împlinit”. La eveniment a venit şi o parte din echipa a doua a lui Dinamo, în frunte cu Costel Orac şi Ionel Augustin.

Cel mai lung şir de pase

Organizatorii îi invită pe cei care vin să viziteze cupa să ia parte şi la o tentativă îndrăzneaţă de stabilire a unui record. O minge este lovită în permanenţă într-un perimetru special delimitat în încercarea de a stabili cel mai lung şir de pase.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează