GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STELELE CRĂCIUNULUI

FOTO Spectacol în gala "Stelele Crăciunului" de la Brașov » Foști fotbaliști și vedete s-au adunat pentru a face o faptă bună

FOTO: Cristi Preda +17   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 13:20

Familia Celta Brașov/Colțea 1920 i-a sărbătorit alături de Moș Crăciun pe cei peste 300 de copii ai clubului brașovean, care au avut parte de un eveniment grandios, încheiat cu un triunghiular între FC Brașov UEFA 2001, Vedetele Brașovului și CS Colțea 1920!

A patra ediție a galei caritabile "Meciul Stelelor de Crăciun", organizată de CS Colțea 1920 Brașov, s-a desfasurat sâmbătă, in Sala Sporturilor "DP Colibași" din Brasov, intrarea făcându-se pe baza de donații, la final strângându-se aproape 3 tone de haine, rechizite școlare și alimente. La triunghiular au participat FC Brașov, formată din fotbaliști care au reușit ultima performanță notabilă a Brașovului, calificarea în Cupa UEFA, în ediția 2001-2002, o echipă a vedetelor și Colțea 1920 Brașov.

Pe suprafața de joc a sălii, copii i-au putut vedea pe golgeterul României, Marian Ivan, Marius Benciu, Dorin Arcanu, Sandu Cozma, Iuliu Andrași, Octavian Cocan, Mihai Stere, Flavius Moldovan, Ioan Gnandt, Cristian Vasc, Adrian Hârlab, cei care au alcătuit echipa FC Brașov UEFA 2001.

Din echipa vedetelor au facut parte, printre alții președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, foștii stegari Florin Iacob și Marian Constantinescu, fostul dinamovist Valentin Lazăr, omul de radio Dan Ghiță, Osztalos Ioan, fostul stelist Bucur Bogdan, campionul mondial de Ashihara Karate, Nicu Dascălu, pilotul de viteză în coastă, Octavian Ciovică, fostul portar al celor de la Dinamo Brașov, Gabriel Borodi, prefectul Brașovului, Marian Rasaliu si CS Colțea 1920 Brașov, care evoluează în Liga a 4-a, continuatoare a Colței Brașov, grupare ce a activat în perioada interbelică și a fost campioană a României în sezonul 1927-1928.

cpd4017 +18 FOTO

Rezultatele turneului

FC Brașov UEFA 2001 – Colțea Brașov 3-0 (Marian Ivan, Gnadt x2)

Colțea Brașov – Vedetele Brașovului 3-3 (5-3 pen.) (Țicalo, Liviu Nicolae, Cenk / Fl. Iacob, M. Constantinescu, Vali Lazăr)
(Robi Sava și Liviu Nicolae au înscris la loviturile de departajare pentru Colțea / Fl. Iacob și M. Constantinescu au ratat)

FC Brașov UEFA 2001 – Vedetele Brașovului 3-5 (Stere, Gnadt, M. Ivan / Borodi, Fl. Iacob x2, M. Constantinescu x2)

 "Prin organizarea acestui eveniment caritabil am vrut să facem o bucurie celor care au nevoie de sprijin. Le mulțumesc sponsorilor și publicului care au fost alături de noi" fostul internațional român, Marian Ivan, director general al CS Colțea 1920

"În fiecare an am colaborat cu alte case de copii. Acum, prin fundația «Casa Mea», totul va merge către casele de copii din Prejmer, Hărman și Lunca Câlnicului. Am discutat cu cei de acolo și ne-au transmis că ar avea nevoie de alimente, haine și rechizite școlare. De aceea, biletul de intrare a reprezentat o donație pe care au făcut-o cei care au venit la sală. Vrem să oferim și noi o bucurie de sărbători" Ciprian Jurubescu, președintele CS Colțea 1920 Brașov

(Adi Marica)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează