GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FOTOGRAFIA ZILEI - IUNIE

Fotografia zilei - cele mai interesante imagini ale lunii iunie în sport

Goodbye, Lleyton Hewitt! Australianul în vîrstă de 34 de ani a fost eliminat în primul tur de la Wimbledon și a pus punct carierei. În 5 seturi. Ca de obicei (foto: reuters) +30   FOTO
Goodbye, Lleyton Hewitt! Australianul în vîrstă de 34 de ani a fost eliminat în primul tur de la Wimbledon și a pus punct carierei. În 5 seturi. Ca de obicei (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 09:05

GSP.ro pune sub reflector cele mai spectaculoase, mai impresionante și mai memorabile fotografii din sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (72)
cobra_z
cobra_z  •  30 Iunie 2015, 16:09

"Lleyton Hewitt (n. 24 februarie 1981) este un jucător profesionist australian de tenis de câmp, născut la Adelaide, fost număr 1 în clasamentul ATP, timp de 80 de săptămâni. A câștigat 26 de titluri la simplu printre care unul la U.S. Open și altul la Wimbledon și 2 titluri la dublu"...(copy-paste de pe wikipedia) nu de alta, dar lipseau propozitiile din articolul scris de jurnalisti profesionisti :p

gica.paunescu
gica.paunescu  •  30 Iunie 2015, 10:21

Un sportiv extrem de ambitios si tenace. El reprezinta categoria acelora care, chiar daca nu ajung nr. 1 mondial ( iar el a ocupat, imi pare , aceasta pozitie putin timp, in urma cu vreo 10-12 ani, ori a castigat doar la Australian Open? ) reprezinta sarea si piperul competitiei tenisului de astazi. Iar ,, perechea'' lui australiana imi pare a fi Samantha Stosur. Scucces astazi, Simonei noastre !

blacksun_14
blacksun_14  •  30 Iunie 2015, 10:11

hewitt nu a pus punct la nicio cariera.O va face la anul dupa australian open

Vezi toate comentariile (72)
Comentează