GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FRF

FRF nu mai vrea clasamente la juniori pînă la 14 ani » "Presiunea nu-i ajută"

Articol de - Publicat luni, 14 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 13 februarie 2011 21:36

Şeful comisiei de juniori, Romulus Chihaia, spune că pregătirea copiilor suferă din cauza dorinţei antrenorilor şi a părinţilor de a obţine rezultate cu orice preţ

FRF caută cu disperare soluţii pentru revigorarea sectorului juvenil. Chihaia explică: "Intenţionăm ca din sezonul viitor să nu mai acordăm titluri de campioană juniorilor pînă la 14 ani. Să se joace fără clasament! Am văzut echipe de copii jucînd la rezultat, antrenori care, presaţi de conducere să cîştige cu orice preţ, strigă la copii să bubuie oriunde mingea, numai să nu ia gol. Nu e normal. Copiii trebuie să joace de plăcere şi să deprindă liniştiţi cunoştinţe tehnico-tactice elementare".

Chihaia a dezvăluit şi un secret de mult ştiut, dar nerostit decît în şoaptă: "Din dorinţa de a lua campionatul, se ajunge chiar să se umble la arbitri, iar părinţii să dea bani". Comitetul Executiv al FRF va aproba astăzi înfiinţarea unei Comisii de Control în cadrul Comisiei Tehnice, care va avea rolul de a monitoriza activitatea tehnicienilor de copii şi juniori de la cluburi.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează