GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Flavia Mihăşan este una dintre cele mai sexy asistente TV de la noi » Detalii neștiute despre cea mai admirată balerină din România

Articol de - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 11:07

Nu ai cum să nu o știi dacă dimineața te uiți la matinalul de la Antena 1. Flavia Mihăşan este una dintre cele mai sexy asistente TV de la noi, fiind zi de zi persoana cu buna dispoziție la "Neatza cu Răzvan şi Dani".

Are un program infernal, dar nu se plânge, pentru că îi place enorm ce face. E tot timpul "în priză", dansează impecabil, arată fantastic și are și glumele la ea.
Chiar dacă se trezește cu noaptea-n cap, de cele mai multe ori în jurul orei 5:00, pentru a ajunge la emisiune, Flavia are un program bine pus la punct. Nu lipsește din sală, are grijă cum arată și se menține în formă.

"Funcționez după două reguli importante: o alimentație sănătoasă și mișcare de cel puțin trei ori pe săptămână! Merg la sală, dar de cele mai multe ori mă găsiți la pilates. E antrenamentul perfect pentru că are o mulțime de beneficii. Mărește rezistența fizică la efort, întărește musculatura și creează un corp tonifiat", spune "vecina" de la Antena 1.

Flavia a prins gustul sportului încă de mică, din clasa a 4-a. "Atunci am fost selecționată de o profesoară de balet. Am venit extrem de fericită acasă și i-am spus mamei. Baletul mi-a modificat într-adevăr copilăria, dar am descoperit asta mult mai târziu. Aveam un program foarte strict, dar îmi plăcea. Baletul e marea mea dragoste! Chiar dacă mi-a furat oarecum jocurile din fața blocului, nu-mi pare rău, pentru că m-a schimbat mult. Am trăit într-o lume deosebită, iubesc ce fac și cred că n-aș putea să trăiesc fără balet", recunoaște Flavia, cu zeci de apariții pe scena Operei Naționale din București, dar și în diverse concerte.

Chiar dacă arată impecabil și are grijă să nu pună kilograme în plus, Flavia spune: "Îmi place ciocolata, dar sunt mereu atentă. Aș mânca non-stop ciocolată, dar nu fac absolut de loc excese. Și cum eu alerg mai toată ziua, am un program superplin, când ajung acasă chiar nu mai am timp să gătesc. De ani buni sunt vegetariană, nu mănânc carne, așa că în frigiderul de acasă găsiți iaurturi, legume, brânzeturi. Şi mai fac un lucru: după ora 18:00 nu mai mănânc, iar ceaiul verde este nelipsit".

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează