GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Sexy și rea! Beatrice Andoni, mesaj provocator: „Dezbracă-mă cu grijă. Întâi sufletul, dragul meu, apoi hainele”

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 09:00

Beatrice Andoni a cucerit publicul la „Românii au talent”, dar sportul e marea ei dragoste.

Are 23 de ani şi o poveste care ar putea inspira un film. A plecat dintr-o comună din Galați pentru a cuceri lumea, iar după ce a terminat liceul în Italia, şatena cu zâmbet ucigător s-a mutat în Anglia, unde a lucrat ca ospătăriță! În urmă cu un an a participat la „Românii au talent”, unde a cântat piesa „Unfaithful” a Rihannei. Beatrice n-a renunțat la muzică, iar în scurt timp e gata să lanseze un nou proiect.

beatrice andoni 29 +30 FOTO

Până atunci nu lipsește din sala de fitness, trage de fiare și ridică greutăți ca un profesionist. „În timp, mi-am dat seama că sportul pentru mine înseamnă un stil de viață sănătos, o armonie cu mine, o fericire interioara și un corp puternic. Trebuie să recunosc că nu am un program bine stabilit de mers la sală, dar sunt săptămâni când merg șapte zile din șapte, altele când poate ajung de două ori pe săptămână sau chiar o dată, dar de fiecare dată încerc să mai recuperez zilele pierdute la sală cu exerciții făcute acasă”, spune Beatrice.

Artista recunoaște că a ținut un regim alimentar, dar că nu are un antrenor personal: „Am ținut un regim alimentar când am încercat să cresc în masă musculară. Timp de 8 luni am reușit să am șase mese pe zi bogate în proteine și carbohidrați, dar atunci mă antrenam zilnic, încercând să cresc greutățile. Nu am un antrenor personal, dar recunosc că am avut un sprijin enorm din partea unui bun prieten din Anglia. El era antrenor și ne pregăteam împreună. A reușit să îmi transmită pasiunea lui pentru acest sport”.

beatrice andoni 1 +30 FOTO

„Singura mâncare de la care nu mă voi putea abține niciodată este sushi-ul, dar având în vedere că are doar orez, somon și alte legume în compoziție, nu prea am de ce să mă abțin. Așa că mănânc până mi se face rău”
Beatrice Andoni, artistă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  07 Aprilie 2019, 11:42

Dupa mintea ei sushi se face doar cu somon !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează