GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SURPRIZĂ

GALERIE FOTO Surpriză a Roxanei Ciuhulescu pentru Ioan Andone » "Fălcosul" s-a făcut camionagiu :)

Articol de - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 18:07

Moderatoarea Look TV Roxana Ciuhulescu a pus la cale o supriză pentru antrenorul şi fostul mare fotbalist român Ioan Andone. "Ando" a fost pus în situaţia de a conduce un camion cu remorcă, după ce iniţial i s-a spus că va fi plimbat cu o limuzină.

Roxana Ciuhulescu povesteşte pentru gsp.ro în ce a constat surpriza şi cum au decurs evenimentele: "Ioan Andone a avut parte de o surpriză frumoasă şi de neuitat, marca Fotbal Look. L-am dus pe A1 pana la km 20. Acolo l-am scos de pe autostradă, l-am legat la ochi şi am mers încet preţ de 5 minute. Am parcat, l-am ajutat să se dea jos din maşină, apoi i-am zis ca am să-l plimb cu o limuzină frumoasă, dar mai întîi, va trebui s-o recunoască după pipăit. Am început în partea de jos, apoi, cu scuza că sînt două maşini, l-am dus şi în spate. Pînă la urmă, a pipăit sigla maşinii şi a recunoscut-o.

Într-un final, şi-a dat seama că este un camion. Deşi era uimit peste masură, i-am spus că-l scot la o plimbare, ceea ce am şi făcut mai ales că deţin şi categoria CĂE. Ne-am urcat în cel mai nou camion Volvo FH de 440 CP şi am facut un tur pe autostradă. La întoarcere, sub îndrumarea instructorului Alexandru Cazan, l-am urcat la volan pe Ando şi l-am pus la treabă.

Frica lui Ando

Fostul antrenor al "cîinilor" a condus pentru prima oară în viaţă un camion, iar Roxana povesteşte cum s-a descurcat antrenorul: "Deşi era puţin speriat că nu condusese în viaţa lui un camion şi că, mai mult, avea un camion cu semiremorcă ce ajungea la o lungime de aproape 17 m şi o încărcătură de 40 tone, era totuşi fascinat şi curios să vadă ce înseamnă să conduci un asemenea monstru. Pentru că aveam la dispoziţie o curte foarte mare, Ando s-a "jucat" cu noul camion de parcă îl condusese de nenumărate ori, surprinzător pentru noi toţi ceilalţi"

"Nu ştia la ce să se aştepte, el doar a dat curs invitaţiei mele de a-i face o surpriza"
Roxana Ciuhulescu, moderator Look TV

"La final l-am dus să vadă încărcătura camionului. Ando a fost foarte plăcut surprins cînd a văzut că semiremorca conţinea foarte multe mingi Brazuca"
Roxana Ciuhulescu, moderator Look TV

"Veţi putea vedea totul în exclusivitate vineri, de la 17.30, la Fotbal Look, pe Look TV"
Roxana Ciuhulescu, moderator Look TV


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
americanu197
americanu197  •  14 August 2014, 20:31

ciuhulescu se intelege bine cu andone ca doar sunt de aceeasi varsta :D

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  14 August 2014, 20:31

minciuna! nu este camion cu remorca ci cap tractor cu semiremorca. cat de prost trebuie sa fi ca sa te angajezi ca jurnalist la gsp? categoria "CĂE" nu exista!

cj1960i
cj1960i  •  14 August 2014, 18:34
Postat de erori pe 14 August 2014, 18:28

Domnul Andone are permis pentru a circula cu tirul?

ca si al tau de net.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează