GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORTIVII DE SĂRBĂTORI

GALERIE FOTO WOW! De la Sandra la Sorana și de la Neagu la Hagi » Cum au petrecut Crăciunul sportivii români, în 17 IMAGINI INEDITE

Sergiu și Andreea Hanca au deschis cadourile la miezul nopţii +16   FOTO
Sergiu și Andreea Hanca au deschis cadourile la miezul nopţii

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2017 17:59

Sărbătoarea Nașterii Domnului i-a unit pe sportivii români și au petrecut alături de prieteni, familii, iubite, soții și copii.

După un an de muncă, cu zeci de competiții și un program extrem de încărcat, sportivii români au profitat din plin de zilele de vacanță și au petrecut alături de cei dragi. Fie că au sărbătorit în România sau departe de țară, cele mai inedite fotografii le-au împărțit cu prietenii virtuali de pe Facebook sau Instragram, iar like-urile și mesajele au curs pe bandă rulantă.

Bute a petrecut în Florida, Reghecampf în Abu Dhabi, iar Chivu și Hagi în Italia. Eric a fugit de vremea rece din România și a ajuns pe plajele cu nisip fin din Brazilia, unde și-a reîntâlnit familia. Cristina Neagu, Sandra Izbașa și Sorana Cârstea n-au fost singure de Crăciun, chiar dacă au rămas acasă, au petrecut alături de părinți și rude. "Sărbătoarea vine din sufletul celor care se bucură, celor care cred în Magia Crăciunului! Vă pup şi vă îmbrațişez cu drag", a scris Sandra pe Facebook. 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 Decembrie 2017, 10:12
Postat de conasu_boeru pe 26 Decembrie 2017, 21:38

Cum să nu aibă săracul Eric probleme cu greutatea mereu dacă e o chestie genetică ?

Are nu are probleme asta e familia lui si veselia e baza. Bravo lui !

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  27 Decembrie 2017, 05:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Decembrie 2017, 21:38

Cum să nu aibă săracul Eric probleme cu greutatea mereu dacă e o chestie genetică ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează