GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MECI CARITABIL

Găman: "A fost fantastic să joc alături de mari jucători ai lumii, cel mai frumos cadou din acest an"

Valerica Gaman
Valerica Gaman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2010 00:00

Fundaşul echipei Universitatea Craiova, Valerică Găman, a declarat că participarea la meciul caritabil organizat de Ronaldo şi Zinedine Zidane a fost o experienţă fantastică.


"A fost ceva fantastic. Să primeşti telefon luni seara, la ora 20, şi la nici 24 de ore să fi alături de marii jucători ai lumii, este ceva excepţional. Am fost primiţi extraordinar, chiar dacă pentru ei eram nişte necunoscuţi, plus că noi trei am fost şi cei mai tineri jucători din echipa prietenilor lui Ronaldo şi Zidane. Am mai spus cred că a fost cel mai frumos cadou de sărbători pe care l-am primit în acest an", a declarat fundaşul, care a evoluat 30 de minute în partida de la Atena.

Fundaşi Valerică Găman, Cornel Rîpă şi Silviu Ilie au evoluat, marţi seară, în meciul caritabil de la Atena, organizat de Zinedine Zidane şi Ronaldo. Pe Stadionul Karaiskaki, în faţa a 30.000 de spectatori, formaţia prietenilor lui Zidane şi Ronaldo a terminat la egalitate, scor 2-2, cu o echipă de vedete ale clubului Olympiakos Pireu. Pentru prietenii lui Zidane şi Ronaldo a marcat Ricardo Sa Pinto o dublă, în timp ce pentru vedetele de la Olympiakos a punctat Kostas Mitroglou, de două ori.
sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează