GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPANIA

GALERIE FOTO Georgina Rodriguez a câștigat la loterie » Suma obținută și care a fost numărul norocos

FOTO: Instagram @Georgina Rodriguez +49   FOTO
FOTO: Instagram @Georgina Rodriguez

Articol de - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 10:59 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 12:47

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a câștigat la loteria de Crăciun tradițională în în Spania.

Modelul argentinian s-a înscris încă din septembrie, iar numărul norocos a fost 11448, potrivit Mundo Deportivo. Suma câștigată este una infimă pentru ea, 20 de euro, Georgina având o avere de aproximativ 15 milioane de euro.

+45 FOTO

„22 decembrie este una dintre cele mai așteptate zile din an pentru mulți spanioli. Motivul este că Loteria de Crăciun distribuie, în fiecare an, milioane de euro care rezolvă viețile multor familii. Și, deși nu este cazul Georginei Rodríguez (n.r. - faptul că i-a rezolvat viața), ea a fost una dintre cele norocoase.

În septembrie, Georgina a ales orașul Carboneras din Almeria pentru a se bucura de câteva zile de odihnă alături de copiii ei. Acolo a profitat de ocazie pentru a-și lua un bilet pentru loteria care o încântă cel mai mult. A făcut-o la Administrația Loteriei El Pelotazo, condusă de José Liborio Ruiz Díaz și a ales numărul 11448.

Deoarece se termină în cifra 8, i-a adus și un premiu, ce-i drept nesemnificativ pentru ea: 20 de euro. Această sumă îi permite să mai pună un bilet la loto fără să scoată nimic din buzunar.

Marele beneficiu este acela că va participa și la extragerea El Nino, o altă tombolă care se desfășoară în Spania la fiecare început de an. Și atunci, da, poate pune mâna pe o sumă mai mare de bani dacă, de data aceasta, norocul este de partea ei un pic mai mult”, au scris cei de la Mundo Deportivo.

Cadillac Escalade
+22 FOTO

Cum s-au cunoscut Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

Georgina a povestit cum s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo și cum a fost cucerită din prima de starul portughez. „M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. 

Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, spunea ea

Georgina l-a cunoscut pe fotbalist când lucra ca vânzătoare într-un magazin Gucci, unde primea 15 euro pe oră. „Înainte, vindeam genți într-un magazin pe strada Serrano, acum le colecționez”, își aduce aminte argentinianca.

Mutarea mea la Madrid a fost oribilă. Căutam un apartament ieftin, care să coste maximum 300 de euro pe lună. Am ajuns într-unul care fusese cameră de depozitare. Iarna era foarte frig, iar vara era foarte cald. Viața mea s-a schimbat când l-am cunoscut pe Cristiano Ronaldo. 
- Georgina Rodriguez

Vezi și:

Cea mai frumoasă handbalistă de la CSM și-a decis viitorul: „Vom câştiga împreună Liga Campionilor!”
DECIZIE
Cea mai frumoasă handbalistă de la CSM și-a decis viitorul: „Vom câştiga împreună Liga Campionilor!”
Eva din Barcelona face furori într-un sport periculos: „Am ceva înnăscut, senzualitatea”
MOTO
Eva din Barcelona face furori într-un sport periculos: „Am ceva înnăscut, senzualitatea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  24 Decembrie 2023, 15:57

Evident!!! Cică ”Mutarea mea la Madrid a fost oribilă. Căutam un apartament ieftin, care să coste maximum 300 de euro pe lună. Am ajuns într-unul care fusese cameră de depozitare. Iarna era foarte frig, iar vara era foarte cald. Viața mea s-a schimbat când l-am cunoscut pe Cristiano Ronaldo” Cu alte cuvinte, viața ei s-a schimbat, după ce a început să aibă acces la conturile prințișorului.

enigmaticul
enigmaticul  •  24 Decembrie 2023, 15:52

Tipa asta a făcut milioanele, jucând la loterie, sau accesând contul lui Cristinel?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează