GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

UPDATE GSP.ro a transmis din sala unde s-a judecat un nou termen în Dosarul Loteria 1: "Copos a plîns în hohote". Ce a decis instanţa

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 14:22

George Copos a fost scos azi din închisoare şi dus la tribunal pentru un nou termen în dosarul Loteria 1, în care este acuzat de evaziune fiscală.

UPDATE 14:20 Instanţa a decis să amîne verdictul în dosarul Loteria 1 pentru data de 16 iunie.

UPDATE 14:00 Unul dintre avocaţii acuzaţilor a creat o scenă memorabilă la ieşirea din sală, cînd nou-formatul complet de divergenţă a decis că are nevoie de deliberări suplimentare. Eugen Ostrovschi, apărătorul lui Gilio Giuzepe Roza, a început să fredoneze primele versuri din imnul Rapidului, "Din 1923...", iar alte persoane aflate în preajmă l-au acompaniat: "S-a născut un miiiit!".

Gilio Giuzepe Roza e vicepreşedintele Ana Hotels, companie deţinută de George Copos.

 

UPDATE 13:29 În cazul în care completul de divergenţă nu va amîna procesul, atunci verdictul va fi dat chiar astăzi, fără să mai existe o dată ulterioară strict pentru pronunţare.

UPDATE 13:20 Şedinţa s-a suspendat 10 minute. Avocaţii au cerut amînarea pînă pe 2 iunie invocînd o decizie a Curţii Constituţionale. Procurorul a susţinut că amînarea este neîntemeiată. Judecătorii vor lua o decizie după această pauză.

-------------

Aflat în închisoare după condamnarea din Dosarul Transferurilor, fostul patron al Rapidului suportă cu greu detenţia. Reporterul GSP prezent la Tribunalul Bucureşti l-a descris pe Copos "îmbrăcat la fel ca la precedentul termen, dar mai slăbit şi mai palid".

În plus, la cîteva momente după ce a fost introdus în boxa acuzaţilor, omul de afaceri a izbucnit în plîns!

Dosarul Loteria 1

La sfîrşitul lunii ianuarie 2013,Judecătoria Sectorului 2 l-a condamnat pe Copos la patru ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Decizia a fost atacată cu recurs de Copos, astfel că Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti.

Procurorii anticorupţie susţin că George Copos, în calitate de asociat şi preşedinte al Consiliului de Administraţie din cadrul SC Ana Electronic SA, a păgubit bugetul de stat cu peste un milion de euro, ca urmare a tranzacţionării unui pachet de 38 spaţii comerciale către Loterie.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
quitevicious
quitevicious  •  24 Aprilie 2014, 16:34
Postat de der.bomber pe 24 Aprilie 2014, 14:42

Tu nu ai fost in situatia lui :))) ca daca ai fi fost...cu siguranta ca ti-ai fi tras si tu partea ta.

Nu toti au mentalitatea de hoti amice!

bamse1901
bamse1901  •  24 Aprilie 2014, 15:49

cand i-a fost bine de ce nu a plans?

capca1
capca1  •  24 Aprilie 2014, 15:37

Am o informație extrem de pertinentă conform căreia procurorl de ședință fredona: "La pușcărie, cu Copos la pușcărie, la pușcărieee...", iar sala terminat :" cu Copos la pușcărie"...Abia atunci pe Copos l-a bușit plânsul ! :-)

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close