GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROMOTIE.RO

Îmbrăcămite sport la superofertă!

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 08:38

Știm că sunteți iubitori ai sportului și am decis să verificăm reducerile partenerilor noștri și să vă arătăm cele mai avantajoase prețuri la articolele sportive.

Adidas Outdoor Hiking Melange Fleece Hoodie. O piesă perfectă pentru plimbările în natură, dar și pentru viața de zi cu zi. 

sport1

Burton Mallet Jacket. Fie că vrei să iei la pas pădurile sau să te protejezi de frig în zilele reci, această geacă îți va oferi confortul necesar. 

sport2

Burton Brighton Snowboard Jacket. Această firmă se află în topul preferințelor iubitorilor de sporturi montane, iar reducerea de 64% transformă produsul într-un best-buy!

sport3

Geographical Norway Unesco. Stilul nordic este foarte la modă și stim că firmele din acea zonă nu fac rabat de la calitate.

sport4

Original Penguin Long Sleeve Full Zip Fleece. Un produs ce poate fi purtat fără probleme în drumeții, dar și în oraș. Stilul sport nu restricționează deloc posibilitățile de asortare al acestei piese. 

sport5

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează