GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPECIAL

Interviu emoţionant cu Neşu! "Mă credeam in-des-truc-ti-bil!" » Medicul său e încrezător: "Într-o zi, curând, Mihai va merge"

Susră foto: LPF.ro
Susră foto: LPF.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 16:05

Directorul departamentului de comunicare şi imagine al LPF, Marius Mitran, a realizat un interviu cu Mihai Neşu pentru site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Actualul video-analist al formaţiei U Cluj a vorbit despre cum i s-a schimbat viaţa după accident, despre fundaţia sa şi despre echipa lui de suflet, Steaua.

Cînd a venit psihologul la mine, după accident, l-am dat afară după o săptămînă. Mi se părea că el avea nevoie de psiholog, nu eu. Eu cred şi în altceva. În prietenie. Un prieten adevărat, care ţine la tine necondiţionat, are mai multe sfaturi să-ţi dea decât un psiholog. Am înţeles în toate zilele şi nopţile astea, mai degrabă cine nu sînt decît cine sînt. Eu, Mihai Neşu, credeam că sînt indestructibil. Pînă să mă accidentez, asta credeam. Totul s-a întîmplat pentru că trebuia să se întîmple”, a spus Mihaiţă Neşu.

Fostul fotbalist al Stelei are cuvinte de laudă pentru Costel Gâlcă: ”Îmi place, e mai plăcut jocul Stelei acum, dar şi mai riscant. Ştii cum e, ieşi tu la joc, dar ies şi ceilalţi, ai tu ocazii, dar au şi ei. Golul trei cu Aalborg a fost însă o bijuterie.”

Neşu a spus că se va ocupa în continuare de Fundaţia Mihai Neşu şi că există posibilitatea unui parteneriat cu UEFA.

”E greu cu Fundaţia, că e nevoie de organizare. Caut un manager bun, un soi de titirez care să se descurce. Şi UEFA mi-a scris că mă ajută, dar e nevoie de organizare, de proiecte, de activităţi”.

Neşu trebuie să se întoarcă în Olanda pentru a mai face nişte analize şi teste, însă doctorul care se ocupă de recuperarea lui este optimist.

”Mihai va face multe, veţi vedea. Nu se plînge. Eu în 6 luni îl fac să se mişte pe Mihai. Băiatul ăsta va merge şi el ştie că-i aşa. S-a întâmplat ce s-a întîmplat pentru că Mihai va demonstra că lupta asta poate fi câştigată. Într-o zi, curând, va merge”, declară doctorul lui Neşu.

Vezi aici interviul integral cu Mihai Neşu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (23)
ares123
ares123  •  06 Octombrie 2014, 17:25

P.S ...condoleante pentru baiatul acela de la Rapid mort in accident...Ionita..

adrians0923
adrians0923  •  06 Octombrie 2014, 16:46
Postat de samertx pe 06 Octombrie 2014, 14:47

Tu ești confidentul, sau preotul ce-l încurajează? Vrei să ne faci ” Fidei ” ?

Nici una ,nici alta.As prefera sa fiu persoana care a reusit sa convinga macar un user sa puna mina pe o carte de spiritualitate.

black_widow
black_widow  •  06 Octombrie 2014, 16:45

pe Mihaita puteau sa l aduca la Steaua inapoi, ca doar culorile sunt cam ca familia insa ciobhanii de la steaua n-au asa ceva l-au pus pe duckadam manele cu salam prashadinte de onoare dar parca cuvantu onoare e incompatibil cu ciobania si manelia de la stana, mizeriile din cimitir la inchisoare pa viatza

Vezi toate comentariile (23)
Comentează